Trabzonspor Kripto Para Çıkarıyor! 🔥🔥🔥

Trabzonspor Kripto Para Çıkarıyor

Türkiye'nin köklü spor kulüplerinden Trabzonspor, Socios ile anlaşarak token çıkaracağını duyurdu. Trabzonspor tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)'nda resmi açıklama yapıldı. Trabzonspor'un çıkaracağı token'ın kısaltmasının "TRA" olacağı ifade edildi.

27 Ağustos tarihinde Trabzonspor'un KAP'a yaptığı resmi bildiride ise şu ifadelerde yer aldı:

Şirketimiz ile Socios Services Limited şirketi arasında, taraftar token ihracı konucunda bir yılı opsiyonlu olmak üzere toplam beş yıllık bir anlaşma yapılmıştır.
Yapılan anlaşmaya göre, dijital dünyadaki tüm yatırımcılara ve taraftarlarımıza sunulmak üzere toplam 10 milyon adet Trabzonspor taraftar token ihracı yapılacaktır. TRA kısaltma kodu ile dünyanın en büyük kripto para borsalarında işlem görecek olan "TRA Token" ların arz başlangıç fiyatı 8.-TL olarak belirlenmiştir.

Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla.

Dünyada ve Türkiye'de kripto paralar spor kulüpleri arasında popülerleşiyor

Daha önce kriptosozluktv.com'da 23 Haziran 2020'de bildirildiği gibi, Fenerbahçe'nin token çıkaracağını duyurmuştuk, yine 7 Kasım 2019'da da Fenerbahçenin ezeli rakibi Galatasaray da Galatasaray Fan Token (GAL)'ı çıkarttığını duyurmuştuk. Sarı kırmızılı ekibin kripto parası GAL Token bugün 
Chiliz.net üzerinden işlem görüyor. Galatasaray dışında dünyada kendi kripto para birimini çıkartan spor kulüpleri de mevcut. Bunlardan başta Barcelona BARCA Fan Token (BAR), FC Bayern MunichJuventusParis Saint-Germain, Atletico Madrid, West Ham United, Roma ve Independiente kendi token'ını çıkaran kulüpler arasında.


Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version