Fenerbahçe'den Kripto Para Hamlesi! 🔥🔥🔥

Fenerbahçe'den Kripto Para Hamlesi
Fenerbahçe'den kripto para hamlesi! Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Erol Bilecik, Ekonomist Dergisi Instagram hesabında gerçekleşen canlı yayında Fenerbahçe'nin aktif olarak kripto para hazırlığı içerisinde olduğunu ifade etti.

Fenerbahçe başkan yardımcısı Bilecik, Fenerbahçe'de büyük çaplı bir dijital dönüşüm gerçekleştiğini ifade ederek şu sözleri ekledi:


Zamanı gelince inşallah bunları anons etmek nasip olur. Dijital dönüşüm çatısı altında emin olun Fenerbahçe içerisinde tahmin etmediğiniz kadar güçlü bir çalışma yapılıyor. Burada taraftar deneyimini dijital dönüşüm ile birleştirmek çok önemli. Biz 9 branşımızı da kapsayan taraftar deneyiminin de içinde olduğu müthiş bir dönüşümün ciddi bir noktasına gelmiş vaziyetteyiz. Tahmin ediyorum önümüzdeki günlerde yapay zeka uygulamaları dahil bir dizi duyurularımız olacak.
Fenerbahçe başkan yardımcısı Erol Bilecik ayrıca diğer spor kulüplerinin kendi kripto paralarını mutlaka çıkarmaları gerektiğini söyledi. Fenerbahçe spor kulübünün şu an aktif olarak böyle bir hazırlık içerisinde olduğunu ifade etti.
Henüz bunlar konuşma aşamasında ama benim çok inandığım konulardan bir tanesi, kulüplerin kendi dijital paralarını, yani coin’lerini de çıkarmaları gerekiyor. Bizim Fenerbahçe olarak iyi bir hazırlığımız var. Çok da mahir arkadaşlarım var yapı içerisinde. Ben de keyifle onlara deneyimlerimi aktarma anlamında destek oluyorum ve birlikte çalışıyoruz.
Dünyada ve Türkiye'de kripto paralar spor kulüpleri arasında popülerleşiyor

Daha önce kriptosozluktv.com'da 7 Kasım 2019'da bildirildiği gibi, Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray da Galatasaray Fan Token (GAL)'ı çıkarttığını duyurmuştu. Sarı kırmızılı ekibin kripto parası GAL Token bugün 
Chiliz.net üzerinden işlem görüyor. Galatasaray dışında dünyada kendi kripto para birimini çıkartan spor kulüpleri de mevcut. Bunlardan başta Barcelona BARCA Fan Token (BAR), FC Bayern Munich, JuventusParis Saint-Germain, Atletico Madrid, West Ham United, Roma ve Independiente kendi token'ını çıkaran kulüpler arasında.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version