Galatasaray'dan Sonra Bir Takım Daha Kendi Token'ını Çıkarttı!

juventus fan token
İtalya Serie A liginin en köklü kulüplerinden ve dünyanın her yerinden taraftarı olan Juventus, Chillz ile ortak çalışmayla çıkarttığı yeni kripto parayı piyasaya sürdü.
Galatasaray'dan sonra Juventus’un da bu girişimi ile beraber Juventus taraftarları, kulübün çıkarttığı tokenı satın alarak kulüp hakkında gerçekleşmesi beklenen gelişmelere müdahale edebilme ve oy kullanabilme gibi haklara sahip olabilecekler.
Juventus kulübünün taraftarı bu gelişmeyi epey olumlu olarak karşıladı. Juventus'tan gelen açıklamaya göre ise taraftarın katılımı ile takımda ilk değişim yeni bir stadyum şarkısı seçmek olacak.
Yapılan ankette Juventus taraftarları, takımın Allianz Stadı’nda oynadığı maçlarda mevcuttaki gol müziği olan "Chelsea Dagger" şarkısının yerine yeni bir gol müziği seçecek. Taraftarların katkıları ile 8 yıl sonra Juventus’un gol müziği değişecek.
Kadrosunda, Cristiano Ronaldo, Ramsey, Dybala gibi dünya yıldızlar barındıran İtalyan kulüp Juventus, İtalya Serie A’da 8 yıldır şampiyonluk ipini göğüsleyen bir kulüp.
Socios, Juventus’un yanı sıra Paris Saint Germain ve Atlético Madrid gibi köklü kulüplerle de iş birliği yapıyor. Bu kulüplerin taraftar tokenları da yakın zamanda piyasaya sürülecek. Ülkemizde ise Galatasaray bu sistemi kullanmak için gün sayıyor. 2020 yılında piyasaya sürülmesi beklenen Galatasaray Taraftar Token, taraftarlara oylama ve kulüp içindeki değişikliklerde söz hakkı tanıyacak.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version