Bayern Munich Kendi Token’ını Çıkarıyor!

Dünyanın ve Almanya'nın en büyük futbol kulüplerinden olan FC Bayern Munich, dijital para sektörüne adım attı. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada, kulübün Stryking Entertainment ile ortaklık yaptığı ve kulüp oyuncularının dijital koleksiyon ürünlerini üreteceği belirtildi.
Koleksiyon ürünlerinin ilk adımı, dijital oyuncu kartları tasarlanacak ve geçmiş ile günümüzdeki Bayern Munich takımı canlandırılacak. Stryking bu yeniliklere ek olarak kartlar için Fantasy League tarzında bir oyun içinde düğmeye basmış durumda. Stryking bu oyunda kartların çeşitli özelliklerini kullanarak interaktif bir oyun ortaya koyacak.
Oyunun kullanıcıları kendi sanal kadrolarını yaratarak, takım oyuncularının dijital versiyonları ile diğer kullanıcılar ile rekabet oluşturabilecek. Stryking’in bu hamlesi yakın bir gelecekte farklı futbol kulüpleri ile ortaklık anlaşmasında bulunması oyuna katılacak takımların artırması bekleniyor.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version