Galatasaray’ın Kripto Parası Üretildi!

Geçtiğimiz dönemde Galatasaray SK ile anlaşan, Blockchain projeleri geliştiren Chiliz şirketi, Galatasaray’ın da aralarında bulunduğu 7 büyük kulübün Token’larınıürettiğini açıkladı.
Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, “29 Ekim tarihinde 20 milyon Juventus Taraftar Token (JUV) üretim işleminden sonra, dün de diğer 6 kulübün taraftar token üretim işlemi sonuçlandı. Paris Saint Germain, West Ham United, OG Esports, AS Roma, Atletico de Madrid ve Galatasaray’ın token’ları “İzinli Yetki Kanıtı” (Permissioned PoA) zincirine eklendi ve uygulama piyasaya sürüldükten sonra Socios.com’da görünecek.” denildi.
Ayrıca lansmanda Token’ların sembolleri, fiyat bilgileri ve toplam arzları da açıklandı. Açıklamaya göre, Paris Saint-Germain ve Juventus takımlarının Token adedi 20 milyon olarak diğer Galatasaray ve diğer kulüp takımlarının maksimum arzının ise 10 milyon ile sınırlı olacağı bildirildi. Ayrıca fiyat olarak ise 2 Euro sabit fiyat uygulanacak. Galatasaray'ın Token sembolü GAL olarak belirlendi.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version