Kripto Para Borsası ICRYPEX'i Öne Çıkaran 3 Madde!


Kripto para borsası ICRYPEX, uzman bir kadrodan oluşan 7/24 kişiye özel müşteri temsilcisi, kredi kartı ve Papara ile mesai saatlerine takılmadan kripto para satın alma hizmetleri gibi birçok yatırımcı dostu uygulamalarıyla yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Basketbol A Takımının isim ve forma göğüs sponsoru olan ICRYPEX, finans sektöründe geçmişi olan uzman bir ekipten oluşuyor. Sizler için bu yazımızda ICRYPEX'i öne çıkaran bazı başlıkları derledik.

7/24 Müşteri Temsilcisi İle Telefonla İletişim Kurma

Özellikle geçtiğimiz günlerde bunun önemini bir kez daha anladık. Geçen ay başta Bitcoin olmak üzere diğer kripto paraların hızlıca yükselmesinden sonra, bazı borsalarda borsaya giriş sms'lerinin gelmemesi, alış ve satış emirlerinde, transferlerde sorunlar yaşanmasından kaynaklı yatırımcıların bazıları zarar etme durumuyla karşı karşıya kaldı. Bu tarz durumlarda ise yatırımcılar, kullandıkları platform ile iletişim kurmak istediğinde, saatler hatta 1-2 gün sonra ancak geri dönüşler alabildi.

İşte bu tarz durumlarda yatırım yaptığımız, her şeyden önce elimizdeki fiat para ya da kripto parayı bir borsaya gönderdiğimizde, borsayla iletişim kurma ihtiyacımız olabiliyor. ICRYPEX ise kullanıcılarının bu tarz sorunlar yaşamaması için hem web sitelerinden yazışarak destek bölümü, hem de web sitelerinde de yazdıkları gibi kullanıcılar doğrudan Icrypex'e telefon ederek kişiye özel müşteri temsilcilerine ulaşabiliyor.

Olası yaşanabilecek sorunlarda, yardım gereken durumlarda ICRYPEX kullanıcıları bu sayede borsa ile iletişimsiz kalmıyor ve yaşanan durumla ilgili birebir kişilerden bilgi alabiliyor.

Ayrıca, kripto paralarla alakalı her ne konu olursa olsun yatırım tavsiyesi vermeden müşterilerine yanıt veriyorlar.

Analizsiz Kalmayın!

ICRYPEX, web sitesinde ücretsiz bir şekilde ister kullanıcısı olun ister olmayın halka açık şekilde her gün düzenli olarak başta Bitcoin olmak üzere, Ethereum, Litecoin, Chainlink, XRP, AVAX gibi daha birçok kripto paranın günlük analizlerini paylaşıyor.

Ücretsiz şekilde günlük ve haftalık kripto para analiz hizmeti sunan Icrypex, uzman kadrosuyla her gün yatırımcıları beslemeye devam ediyor.

Ayrıca ICRYPEX, Youtube kanalından düzenli olarak canlı yayınlar ve videoları ile de yatırımcıları bilgilendiriyor. ICRYPEX'in Youtube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

Mesai Saatlerine Takılmadan Kripto Para Alma İmkanı!

Kripto para piyasaları 7/24 açık piyasalardır, nerede ne zaman alım fırsatı vereceği belli olmaz, özellikle Türkiye saatiyle geceleri kripto paralar yeni fırsatlar yaratabiliyor. Böyle zamanlarda ise kripto para borsalarının anlaşmalı olduğu bankaları kullanmıyorsanız kripto para borsasına para transferi yapamayacaksınız.

Icrypex ise bunun önüne geçebilmek adına, kullanıcılarına 7/24 kripto para satın alabilmeleri için kredi kartı ve Papara imkanı sunuyor. Mesai saatlerine takılmadan kredi kartı kullanarak kripto para satın alabilir, isterseniz Papara'dan Icrypex'e yine mesai saatleri dışında para transferi gerçekleştirebilirsiniz.

ICRYPEX'ten kredi kartı ile Bitcoin nasıl satın alınır öğrenmek istiyorsan buraya, Papara ile nasıl alınır öğrenmek için de buraya tıklayabilirsin.

Bonus: ICRYPEX'te hangi kripto para transferi yaparsanız yapın, ücret ödemezsiniz. 💪

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version