Papara ile Bitcoin Nasıl Alınır?

Papara kullanarak Bitcoin satın alıyoruz
Kriptosozluktv.com - Bu rehberimizde özellikle yeni başlayanların sıkça soru işareti oluşturan Papara ile Bitcoin nasıl satın alınır sorusunu yanıtlamaya çalışacağız.

Papara ile Bitcoin Nasıl Alınır?

Platformunda Papara desteği olan Türk kripto para borsası Icrypex'i rehberimizde kullanacağız. Icrypex üyeliğiniz yoksa buradan olabilirsiniz: http://bit.ly/IcrypexBilgiLinki

Papara ile Bitcoin alma:

Icrypex'e giriş yaptıktan sonra "Para Yatırma" butonuna tıklıyoruz.
Ardından karşımıza para yatırmak için seçenekler çıkıyor. Icrypex kripto para borsasından Papara ile Bitcoin alacağımız için buradan Papara seçeneğini seçiyoruz.
Sonrasında Papara'dan Icrypex'e göndermek istediğimiz miktarı Türk Lirası cinsinden yazıyoruz ve ardından "Okudum, anladım" butonunu işaretliyoruz.
Ve hemen ardından Icrypex kripto para borsası bizi Papara sayfasına yönlendirecek. Buradan "Ödeme yap" butonuna tıklıyoruz ve ardından karşımıza gelen sayfada "Onayla" butonuna tıklamamız yeterli.
Karşımıza Icrypex'in web sitesinde "Papara ile para yatırma işleminiz başarıyla gerçekleşti" uyarısı gelecek. Bu yazıyı görünce Papara'dan Icrypex'e para transferimiz gerçekleşmiş oldu. İşte bu kadar! 😊

Şimdi Papara ile Bitcoin satın almak için gönderdiğimiz para transferi Icrypex hesabımıza yansımış mı bakalım. Bunun için yukarıdan "Hesabım" sekmesine ve ardından "Varlıklar" butonuna tıklayın.
Karşımıza Icrypex hesabımızdaki bulunan kripto paralar, Dolar ya da Türk Lirası cinsinden varlıklarımız çıkacak. Az önce papara ile gönderdiğimiz 110 Türk lirası, az bir komisyon kesilerek Icrypex'e transfer edilmiş.
Papara ile Bitcoin Satın Alma

Papara ile Bitcoin satın alabilmek için Icrypex kripto para borsasına Papara aracılığıyla Türk Lirası gönderdik. Şimdi sıra Icrypex'ten Bitcoin satın alma kısmına geçelim.

Öncelikle yukarıdaki sekmeden "Kolay Al-Sat" ya da "Pro Görünüm" butonuna tıklıyoruz.
Icrypex'ten Bitcoin Satın Alma (Kolay Al-Sat)

Yukardaki sekmeden "Kolay Al-Sat" butonuna tıklıyoruz. Sonrasında o anki Bitcoin (BTC)'in Türk Lirası cinsinden fiyatına bağlı olarak "Alış Yap" yani yeşil butona tıklayarak satın alıyoruz. Bu kadar.
Icrypex'ten Bitcoin Satın Alma (Pro Görünüm)

Icrypex kripto para borsası ile Bitcoin satın almanın bir diğer yolu ise "Pro Görünüm". Yukarıdan pro görünüm sekmesine tıklıyoruz. Ve ardından hangi fiyattan satın almak istiyorsak "Limit Fiyatı" kısmına yazıyoruz ve ardından "Alış Yap" butonuna tıklıyoruz. Bitcoin satın alma işlemimiz bu kadar. 💪
Kriptosozluktv.com olarak sizlere Papara ile Bitcoin nasıl alınır ve Icrypex'ten Bitcoin nasıl alınır gibi soruları yanıtlamaya çalıştık.

Papara ile Bitcoin nasıl alınır ya da Türk lirası ile Bitcoin nasıl alınır konularında sorunlar yaşıyorsanız Icrypex'in Telegram kanalından her zaman yardım alabilirsiniz: http://bit.ly/icrypextelegram

Papara ile Bitcoin satın alabilmek için Icrypex kripto para borsasına buradan üye olmalısınız: http://bit.ly/IcrypexBilgiLinki

Ayrıca ilginizi çekebilir: Icrypex adım adım kullanım rehberi

Icrypex Web Sitesi: http://bit.ly/IcrypexBilgiLinki
Icrypex Telegram: http://bit.ly/icrypextelegram

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version