Bitcoin 10.000 Dolar'ı Kırdı, Altcoin'lerde Neler Oluyor? 🔥

Bitcoin 10.0000 Dolar
Bitcoin uzun süredir kıramadığı direnç olan 10.000 dolar eşiğini bugün aştı. Yazının yazıldığı sırada Bitcoin 10.090 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Bitcoin son yükselişle birlikte piyasa değerini 183 milyar dolar seviyelerine çıkarmış durumda. BTC'de son 24 saaatlik hacim ise 37 milyar dolar seviyelerinde.

Bu yükselişle beraber bazı Altcoin'lerde de bahar havası olduğu görülüyor. Ethereum yazının yazıldığı sırada %1,8'lik bir yükseliş gerçekleştirerek fiyatını 228 dolar seviyelerine kadar taşıdı. XRP'de de yatırımcılarını sevindiren bir artış oldu. XRP'de %1.15
'lik bir yükselişle 0.28 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

Bitcoin (BTC)'in gümüşü olarak isimlendirilen Litecoin (LTC)'de de %1.84'lük bir yükseliş gerçekleştirerek fiyatını 77 dolar seviyelerine kadar çıkardı. 

Bu yükselişle beraber videomuzu izlemelisiniz 💪
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version