Kredi Kartı ile Bitcoin Al! Kredi Kartıyla Bitcoin ve Altcoin Nasıl Alınır? 🔥

icrypex'ten kredi kartı ile Bitcoin nasıl alınır?
Kredi Kartı ile Bitcoin Satın Al – Hemen Satın Almak İçin Tıkla

Kredi kartı ile Bitcoin nasıl satın alınır bilmek istiyor, ancak bunun nasıl yapılacağını bilmiyorsan, bu konu tam sana göre! Özellikle yeni başlayan kullanıcılar için hazırladığımız bu rehberde, kredi kartı ile Bitcoin nasıl alınır, kredi kartı ile Bitcoin hangi siteden almalı ve kredi kartı ile altcoin nasıl alınır gibi çok sık sorulduğunu düşündüğümüz bazı soruları yanıtlamaya çalışacağız. Bu rehberimizde geçtiğimiz günlerde platformuna kredi kartı ile Bitcoin satın alma özelliğini getiren Türk kripto para borsası Icrypex'i kullanarak anlatacağız.

Ayrıca; Ledger Wallet Kazanmak İçin Tıklayın!

Kredi Kartı ile Bitcoin Nasıl Satın Alınır?

Kredi kartı ile Bitcoin satıl almak istiyorsanız doğru rehberdesiniz! Öncelikle kredi kartı ile Bitcoin satın alabilmek için icrypex kripto para borsasına üye olmanız gerekiyor. Icrypex'e üye olmak için tıklayın.

Sonrasında ana sayfaya gelip "Kredi Kartı İle Al" butonuna tıkla.

Kredi Kartı ile Bitcoin alırken ihtiyacınız olacak:
  • 2. Seviye Icrypex Hesabı
  • En az 400 TL limitli çalışan bir kredi kartı (VISA/MasterCard)
1. Aşama
icrypex'ten kredi kartı ile Bitcoin nasıl alınır?
Hemen sonrasında karşımıza kredi kartı ile Bitcoin satın almak için bir ekran çıkacak. Kredi kartı ile Icrypex'ten Bitcoin satın almak için hesabınızın 2. seviye olması gerekiyor. Icrypex'te hesabını 2. seviye yapmayı bilmiyorsan hemen aşağıda anlatımımız mevcut!

Kredi kartı ile Bitcoin satın al kısmına geldikten sonra karşımıza gelen ekranda kaç TL'lik Bitcoin satın almak istediğimizi yazıyoruz. Dilerseniz Dolar (USD) ile de satın alabilirsiniz!

Kredi kartı ile Bitcoin satın almak istediğimiz miktarı yazıyoruz. Biz bu rehberimizde 400 TL yazdık. Ardından işlemi tamamlamak ve yaptığınız işlemi doğru anlamak için alt kısımdaki metni mutlaka okuyun. Hemen altında "Yukarıdaki Beyanı Okudum ve Kabul Ettimkısmını işaretleyin ve "Ödeme Sayfasına Git" butonuna tıklayın!
icrypex'ten kredi kartı ile Bitcoin nasıl alınır?
2. Aşama (Kart ve Adres Bilgileri)

Karşımıza yeni bir sayfa çıkacak. Buradan kart bilgilerinizi ve diğer bilgilerinizi doğru girin. Kredi kartı ile Bitcoin satın alma işleminizin gerçekleşmesini sağlamak için bilgilerinizi doğru girdiğinizden emin olun! Adresinizi girerken Türkçe karakter kullanmayın! Biz de rehberimizde sizlerle beraber kredi kartı ile Bitcoin alıyoruz. 😊
Bilgilerimizi doğru girdikten sonra en alttaki kutucuğu işaretleyip "Pay Now" butonuna tıklıyoruz! Şimdilik Türkiye'den sadece VISA ile alınabildiğini söylemekte yarar var. İlerleyen günlerde MasterCard ile de Bitcoin satın alınabilmesi için gelişmeler olacaktır diye tahmin ediyoruz.
icrypex'ten kredi kartı ile Bitcoin nasıl alınır?
icrypex'ten kredi kartı ile Bitcoin nasıl alınır?
Sonrasında mail adresinize ve cep telefonunuza birer doğrulama gelecek. Öncelikle mail adresinize gelen Simplex Support'tan gelen maili doğrulayın.
Kredi kartı ile Bitcoin nasıl alınır?
Sonrasında ise Cep Telefonunuza 4 haneli bir doğrulama kodu gelecek. Onu da girdikten sonra "CONTINUE" butonuna tıklıyorsunuz.
icrypex'ten kredi kartı ile bitcoin nasıl alınır?
Ardından karşımıza "SUCCESS" yazılı bir sayfa gelecek. Bu sayfayı kapatıp geri dönüyoruz ve kredi kartı ile Bitcoin satın alma işlemimiz gerçekleşti!
Önemli: kredi kartı ile Icrypex'ten Bitcoin almabilmek için öncelikle hesabınızın 2. seviye olması gerekiyor. Icrypex üyelik işlemleri sonrasında "Hesabım > Hesap Onay & Limit" butonlarına tıklıyoruz.

Direkt bu linke tıklayarak da ulaşabilirsiniz. Ardından ilk olarak "Kimlik Doğrulamasını" yaparak hesabınızı 1. seviyeye çıkartıyorsunuz. Sonrasında ise 2. seviye için "Adres Bilgisi" vermeniz gerekiyor. Çok kolay!

E-Devlete girip Yerleşim Yeri (İkametgah) kısmına girip adres bilginizi alabilirsiniz. Direkt e-devlet''ten alabilirsiniz.
icrypex
Sizlere bu yazımızda icrypex'ten kredi kartı ile Bitcoin nasıl alınır, kredi kartı ile altcoin nasıl alınır gibi soruları yanıtlayama çalıştık. Anlamadığınız konular olursa icrypex 08502501079 no'lu numaradan arayarak icrypex'in uzman kadrosundan destek alabilirsiniz.
Kredi kartıyla veya banka kartıyla ödeme yaparak 50 Dolar gibi bir miktarla kripto para satın almaya hemen başlayabilirsin.
Ledger çekilişi:
Icrypex Telegram:
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version