Fed Faiz Kararı İçin Geri Sayım Başladı! Fed Faiz Kararı Ne Zaman Açıklanacak? Saat Kaçta?

Bitcoin ve kripto para piyasasının yakından ilgilendiği, piyasalara yön verecek olan FED faiz kararı için geri sayım başladı. Amerika Birleşik Devletleri'nde enflasyon verilerindeki beklentileri aşmasının ardından gözler ABD Merkez Bankası (FED) Başkanı Jerome Powell'ın yapacağı açıklamalara çevrildi. Tüm Dünya merkez bankaları, küresel piyasalar ve kripto para piyasaları kararı bekliyor.

Özellikle son birkaç gündür kripto para piyasası topluluğu “FED Toplantısı ne zaman ve saat kaçta yapılacak?" "FED faiz kararı ne zaman belli olacak?” sorularına yanıt aramaya başladı. Kripto para piyasında oluşan faiz baskısı ile Bitcoin fiyatı ve Altcoin'lerdeki fiyat yönü ABD merkez bankasının alacağı faiz kararı Başkan Powell’ın açıklamasıyla netleşecek. Peki, ABD Merkez Bankası FED faiz kararı ne zaman?

Fed Faiz Kararı Ne Zaman Açıklanacak? Saat Kaçta?

FED faiz toplantısı 21-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. FED Başkanı Powell'ın Fed faiz kararını Türkiye saatiyle 21:00'den sonra açıklanması bekleniyor. 

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version