Cardano'nun Yeni Stake Adresleri %24 Artarak 755.000'e Ulaştı

cardano ada stake

Cardano ekosistem platformunun kripto para birimi ADA son zamanlarda piyasa değeri bakımından beşinci kripto para birimi.

ADA'nın bu yükselişinin ortasında, bir Cardano veri toplama aracı olan Pooltool tarafından sağlanan veriler, ADA'nın 18 Ağustos 2021 itibariyle stake cüzdanlarının 755,182
'a çıktığını olduğunu gösteriyor. Son 1.5 aya kıyasla, platform yaklaşık %24'lük bir büyümeyi temsil eden 146.506 yeni cüzdan ekledi.

Cüzdanlar, ADA'nın toplam 65.8 milyar dolarlık arzın %71.25'ini oluşturan 46.91 milyar dolarlık değere dönüşüyor.

Cardano'nun toplam stake edilen cüzdanlarındaki artış, 12 Eylül'de yapılması planlanan ve merakla beklenen Alonzo Purple yükseltmesinden önce gerçekleşti. ADA fiyatı 62 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle, yazının yazıldığı sırada 1.96 dolardan işlem görüyor. ADA şimdi Mayıs ayında ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.39 doları aşmayı hedefliyor.

Cardano'nun Stake Cüzdanları Artıyor

Cardano, kripto para pazarındaki stake etme konusundaki genel ilgiden yararlanıyor. Temmuz ayında, bankacılık devi JPMorgan, staking endüstrisinin 2025 yılına kadar 40 milyar dolar değerinde ödül alacağını öngören bir rapor yayınladı. Stake'in öncüsü olarak ADA, olumlu havadan yararlanmayı iyi biliyor.

Son zamanlarda, ADA staking, yatırımcıların Cardano stake etmelerine giderek daha fazla artmasını sağlayan çeşitli platformlarla çoğu yatırımcının kullanımına sunuldu. Son zamanlarda, Kanada'nın halka açık şirketi iMiningstake hizmetleri için desteklenen varlıklar listesine Cardano'yu dahil etti. Girişim kurumsal yatırımcıları hedefliyor.

ADA stake cüzdanlarındaki büyüme, Cardano'nun stake modeline de bağlanabilir. Platformun genellikle stake yapanlara verdiği ödül tutarlıdır. Ek olarak, ADA'nın anlaşılması kolay ve ortalama yatırımcı için daha erişilebilirdir.

Ayrıca, yaklaşan yükseltme, token'ın fiyatını etkileyen Cardano ağındaki artan aktivite ile ilişkilidir. Yaklaşan Eylül yükseltmesi, ağın akıllı sözleşmeleri entegre ettiğini görecek. Akıllı sözleşme tanıtımı, doğrudan Ethereum ile rekabet eden ağ için önemli bir kilometre taşıdır.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version