ABD'deki En Popüler Kripto Para Belli Oldu!

kripto para

Pazar analiz sitesi Invezz.com tarafından bugün yayınlanan bir rapora göre Ethereum, ABD'de en çok aranan kripto para birimi oldu. 12 Mayıs'ta, ETH 4.600 dolar ile rekor bir fiyata ulaştı ve belki de her ay 1.116.000 online aramanın yapıldığı ABD'de Ethereum'a olan ilgi tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Invezz'den Jayson Derrick şu ifadelerde bulundu:

“Etherum geçen yıl içinde değerinde patlama yaptı ve konsepti ilk günden itibaren gerçekten anlayan erken yatırımcılar için muhtemelen hayat değiştiren getiri sağladı. Bu günlerde, kripto para birimlerine yatırım yapmak isteyen daha varlıklı yatırımcılardan (yani en az 1 milyon dolar varlığa sahip olanlar) yüksek düzeyde ilgi görüyoruz."

Ethereum ve ABD dışında aramalar

En çok aramanın yapıldığı diğer ülkeler Almanya (736.300), Türkiye (408.500), Brezilya (259.600) ve Fransa'dır (247.100).

Bu sıralamada İtalya 71.800 arama ile 13. sırada, İsviçre ise 93.700 tıklama ile 12. sırada yer alıyor.

Ethereum ve Dogecoin

Invezz raporunda, daha varlıklı yatırımcıların temkinli olma eğiliminde oldukları ve aslında Dogecoin gibi meme coin'lere değil Ethereum'a yatırım yapmaya karar verdikleri vurgulanıyor.

İlginizi çekebilir: Bitcoin, Ethereum, XRP, AVAX, Altcoin analizleri

Derrick şöyle açıkladı:

"Yatırımcılar, tasarruflarını nasıl yönetecekleri konusunda daha temkinli olma eğilimindedir: fiziksel altın külçelerine sahipler ve on yıllardır IBM'in yeniden temettü yatırım programından yararlandılar. Bu yatırımcılar daha sofistike olma eğilimindedir ve getirilerini en üst düzeye çıkarmak için profesyonel yatırım tavsiyeleri için para ödeyeceklerdir. Dogecoin gibi “meme” kripto paralarla ilgilenmiyorlar. Aksine, gerçek yaşam kullanımları nedeniyle Ethereum ve diğer büyük ölçekli paralarla ilgileniyorlar. Yatırımcılar, Ethereum DeFi projelerinin gerçek zamanlı olarak gerçekleştiğini görebilir. 2010'larda Etherum ve Bitcoin (BTC)'in bir "moda" olduğuna inananlar, düşünce süreçlerini hızla değiştiriyor ve şimdi yatırım yapmak istiyorlar. 2030'a gelindiğinde, finans dünyası muhtemelen bugün göründüğüne hiç benzemeyecek ve bu, asgari dikkat bile veren herkes için aşikar. Ethereum'un finansal işlemler ve akıllı sözleşmeler açısından oynayacağı kapsam, önümüzdeki yıllarda katlanarak daha yüksek olacaktır. Bu, kripto para birimleri çağının hala çok erken aşamalarında olduğu anlamına geliyor. Mevcut seviyelerde Ethereum satın almak, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.000 dolara yakın olsa bile, uzun vadeli bir zaman dilimine sahip yatırımcılar için mantıklı. Birden fazla varlık sınıfında iyi çeşitlendirilmiş bir portföyün parçası olarak Ethereum'a makul miktarda yatırım yapmak kesinlikle mantıklı bir yatırım stratejisidir.”
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version