ICRYPEX’ten Beste Naz Süllü: “Ethereum’a Olan İlgi Artıyor!” Bitcoin, ETH, XRP, AVAX, DOT ve Altcoin Analizleri

icrypex

ICRYPEX Kripto Para Borsası Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, Youtube kanalında EthereumBitcoin, XRP, altcoin'ler ve genel piyasa hakkında önemli açıklamalarda bulunurken yeni Tether basımları ve yoğun ETH talepleri hakkında bilgiler de paylaştı.

ICRYPEX Youtube kanalına abone ol

Beste Naz Süllü, ICRYPEX Youtube dün genel piyasalara baktığımızda satış baskıyla karşılaştığımızı ve altına yönelimin olduğun ifade etti, bu noktada ise Bitcoin'den çıkanların altına mı geçtiğini aktarırken aslında altının yükselişinin Bitcoin'in düşüşünden çok daha önce başladığını söyledi. Dünü ekside kapatan ABD'de ise bu sabahki vadelilerde ise pozitif olduğu ve bugünkü risk iştahının olumlu olduğunu söyleyebiliriz dedi.

Dün 42.000'lerden alım yapanların yeniden değerlendirdiğini, sabah 45.900'lere kadar çıkan bir BTC gördüğümüzü aktaran Beste Naz Süllü, ayı bitti mi, ayı başladı mı, trend aşağı mı yukarı mı derken bu şekilde işlemlere girmek gerektiğini, 42.000'den gelen desteğin stop'lu değerlendirebileceğini aktardı. Devamını buradan izleyebilirsiniz.

Borsalara Giriş Çıkışta Ayrışma Başladı!

ICRYPEX'ten Beste Naz Süllü, dün borsalara satılmak üzere 1.4 milyar dolarlık BTC girdiğini, bunun karşılığında ise borsalardan 1 milyar dolardan fazla Ethereum çıktığını ifade ederken yaklaşık 1 milyar dolarlık Tether (USDT) piyasalara girdiğini aktardı.

Ethereum'da Neler Oluyor?

Ethereum'da stake edilen miktarların yine rekor seviyelerde olduğunu aktaran Süllü, yatırımcıların bu fiyatları ucuz gördüğünü, ayrıca borsalardan çıkan ETH miktarının da arttığını borsalarda Bitcoin gibi artan bir rezerv olmadığını, tam tersi rezervlerin giderek düşmeye devam ettiğini, bu noktada ise Ethereum ve Ethereum tabanlı kripto para birimlerinin yükselen taraf olabileceğini yatırım tavsiyesi olmadan aktardı.

Bitcoin'in 30 Günlük Volatilitesi

Beste Naz Süllü, BTC'nin 30 günlük volatilitesinin %65'lerde olduğunu, daha öncesinde %100'lere kadar yükseldiğini ve şu anki volatiliteyi çok makul görmediğini, ancak tarihsel volatilite olduğu için daha yavaş kalabileceğini, bu noktada volatilite şu an günde %2 yukarı, %2 aşağı oynadığını gösterdiğini ifade etti. 

Bitcoin, Ethereum ve Altcoin Analizi

ICRYPEX'ten Beste Naz Süllü; Bitcoin, Ethereum, AVAXBAT, Ripple (XRP), LINK, LTC, DOT, XLM, FTM, ALGO analizlerini kripto para borsası ICRYPEX'in Youtube kanalında paylaştı.

Alım fırsatı olup olmayacağını, hedeflerin nereler olduğunu yorumlayan ICRYPEX'ten Beste Naz Süllü, analizlerini Youtube kanalında paylaştı. Kripto para borsası ICRYPEX Youtube kanalına buradan abone olabilirsiniz.

Beste Naz Süllü'nün videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version