Cardano (ADA)'da Ani Hareket Olabilir!

cardano analiz



Geçtiğimiz birkaç hafta, Cardano ekosistemi için iyi haberlerin geldiğini gördü. Cardano CEO'su Charles Hoskinson, Cardano'nun NFT pazarına önem vermeyi planladığını ve ekibinin, onları Cardano'ya taşımak için en iyi 10 NFT pazar yerinden birçoğuyla halihazırda pazarlık yaptığını açıkladı.

Ayrıca Blockchain Afrika Konferansı'nda, Afrika'daki belirli ülkelerle kamu-özel ortaklıkları aracılığıyla "anlaşmaların ve girişimlerin zirvesinde" olduklarını ve milyonlarca kullanıcının ekosisteme girmesinin önünü açtığını söyleyerek konuşmuştu.

Grafiklerde ADA 1.20 dolar seviyesinde konsolide olmaya devam ediyor ve henüz herhangi bir yükseliş ivmesi göstermedi. 1.5 dolarlık yüksek seviyelere doğru geri dönüş sinyali için 1.27 dolar ve 1.34 doların üzerinde bir artış gerekiyor. Yazının yazıldığı sırada ADA fiyatı 1.2057 dolar civarında.
Yukarıdaki günlük grafiğe göre, son on beş gün piyasanın 1.16 - 1.23 dolar civarında hareket etti. Günlük grafikte mumlar 1.27 ve 1.34 dolar kadar yükselirken satış baskısı nedeniyle geri çekilmeler yaşandı. Son iki ayda 0.82 dolardan 1.5 dolara güçlü artış yaşayan Cardano, o zamandan beri fiyat anlamında stabil durumda hareket ediyor.

Günlük grafikte ADA coin simetrik üçgen formasyonu görülüyor. Bu da her zaman %100 gerçekleşecek diyemesek de üçgenin üst direnç çizgisini kırması ve orada tutunması durumunda yükseliş gelebilir. Ancak simetrik üçgenler çift yönlü ani hareket getirmektedir. ADA, simetrik üçgeni aşağı yönlü kırarsa grafiklerde ADA fiyatında ani düşüşünü gözlemleyebiliriz. Üçgenin yukarı ya da aşağı yönlü kırma ihtimali 16 Nisan'a kadar gerçekleşebilir. Yine de bu analiz kesinlikle alın veya satın yönünde bir yatırım tavsiyesi değildir, kendi araştırmanızı yaparak aklınıza yatıyorsa işlem yapın. Çünkü kripto paralarda bir kesinlik yoktur.

Cardano'nun ADA'sı, için olası direnç noktaları; 1.23, 1.30 ve 1.32 dolar, ADA için olası destek noktaları ise; 1.175, 1,15 ve 1,13 dolar.

RSI, geçtiğimiz birkaç gün boyunca her iki yönde de gerçek bir ivme göstermeyerek 53 civarı.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version