Charles Hoskinson: Cardano Hükümetlerle Görüşüyor

cardano

Charles Hoskinson, Cardano'nun vatandaşların blok zincirini kullanarak cüzdanlara veya mülklere bağlı dijital kimlikler oluşturmasını sağlamak için çeşitli Afrika hükümetleri ile birlikte çalıştığını söyledi.

Cardano'nun kurucusu Charles Hoskinson, Cardano'nun milyonlarca kullanıcıyı ekosistemine getirecek yeni anlaşmalar üzerinde çalıştığını söyledi. Ekibinin, vatandaşların cüzdan ve ödeme sistemlerine bağlı dijital kimliklere sahip olmalarını sağlamak için birkaç Afrika ülkesiyle müzakere ettiğini de sözlerine ekledi.

Milyonlarca kullanıcı Cardano'ya geliyor

Blockchain Afrika Konferansı sırasında konuşan Cardano'nun kurucusu Hoskinson, kıtanın özellikle bazı ülkeler için gelişmelerini artırabilecek öncül bir teknolojiye olan ihtiyacına değindi.

Cardano'nun bir çözüm sağlayabileceğini ve ekibinin Cardano tabanlı dijital kimlik yönetimi çözümü Atala PRISM'ı günlük operasyonlarına entegre etmek için birkaç Afrika ülkesiyle görüştüğünü belirtti.
Büyük bir grup insan, hayatlarında ilk kez, cüzdanlarla da bağlantılı olabilecek, aynı zamanda ödeme sistemlerine de bağlı olabilecek, aynı zamanda mülkle bağlantılı olabilecek, zengin meta verilerden ve diğer benzer şeylerden yararlanabilecek dijital bir kimliğe sahip olacaklar.
Başarılı olursa, bu çaba "5 trilyon doların üzerinde servete sahip yeni bir ekonomi" oluşturabilir. Afrika'nın "kötü sistemler" yüzünden kaybedilen pek çok fırsata sahip olduğuna inanıyor. Ancak bu, yeni teknolojinin bir şans verildiğinde gerekli çözümleri sağlamasına olanak tanır.


Nihayetinde Hoskinson, projesinin bu yıl Cardano ekosistemine “milyonlarca kullanıcı getirecek” büyük fırsatlar ve girişimlerin “zirvesinde” olduğunu iddia etti.

Ada'nın Son Rallisi

Cardano'ya bağlı kripto para birimi ADA, 0.18 $ 'dan işlem gördüğü yılın başından bu yana yükselişte. ADA, Şubat ayında 1.50 dolara yakın yeni bir rekor seviyeye yükseldi.

Ayrıca: Cardano (ADA) İçin Geri Sayım Başlıyor! 31 Mart Önemli Tarih!

ADA, birkaç gün boyunca yüksek volatilite yaşadı. Salı günü, ABD'nin en büyük kripto para borsası Coinbase, ADA'yı kurumsalların işlem yaptığı Coinbase Pro platformunda listeleyeceğini duyurmasından sonra %20'lik bir artış yaşadı.

Piyasa hacmi bakımından en büyük 3. kripto para birimi ADA, Coinbase PRO'da listelenmesinden hemen sonra genel piyasada fiyat hareketliliği pek yaşanmasa da Coinbase PRO'da 1.88 dolara kadar çılgınca bir yükseliş yaşadı ve hemen ardından agresif bir düşüş ile eski fiyatına geri döndü. ADA yazının yazıldığı sırada 1.27 dolardan işlem görüyor.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version