Kurumsallar Bitcoin Almaya Devam Ediyor mu? Kurumsal Yatırımcı Ali Mizani'nin Büyük Bitcoin Hedefi!

Kurumsal olarak Bitcoin alan Ali Mizani Twitter:


Dünyanın en büyük kripto para birimi
BTC, 25 Nisan'da 46.950 dolara kadar agresif bir düşüş yaşamıştı. Sonrasına kademeli olarak yükselişe geçen Bitcoin fiyatı 55.750 dolara kadar yükseldi. BTC fiyatı yazının yazıldığı sırada 1 Bitcoin'in fiyatı 54.400 dolar civarında.

28 Nisan tarihinde kurumsalların BTC iştahına baktığımızda ise bugün kurumsallar Bitcoin satın alımı konusunda son günlerde oldukça iştahlı görüyoruz.

Yukarıdaki CryptoQuant verilerine göre, yeşil bölge (0.15) kurumsalların satın alımların oldukça yüksek olduğunu gösteriyor. Sabah saatlerinde CryptoQuant BTC: Coinbase Premium Index verilerine göre, sabah saatlerinde 0.20 seviyesine geldiğini ve kurumsalların yoğun şekilde BTC aldıklarını ifade ediyor. Aynı şekilde yazının yazıldığı saatlerde kurumsallar tarafında alımlar devam ediyor.

Kurumsal Yatırımcı Ali Mizani'nin Bitcoin Analizi!

2021 Bitcoin boğa koşusunun hikayesi önceki boğa dönemine göre bu sefer kurumsallar tarafından yazılıyor. Tesla, Microstrategy ve birçok kurumal yatırımcı tarafından Bitcoin yatırımları haberlerinin arka arkaya gelmesiyle birlikte, lider kripto para birimi BTC'nin popülerliği oldukça arttı.

Kurumsal olarak Bitcoin alan FiCAS CEO'su Ali Mizani, Bitcoin psikolojik sınır olan 60.000 doları geçip 64.865 dolara kadar yükselse de Bitcoin fiyatı için uzun vadede yatırım tavsiyesi olmadan yükseliş bekliyor. Daha önceki tahminlerinde Ali Mizani, fiyat tahmin tablosuna göre, 2017'de Bitcoin fiyatında 4.000 dolara kadar yükseliş beklentisi vardı. 13 Ağustos 2017'de BTC 4023 dolara ulaştı. Mizani'nin sonraki hedefi ise 18 bin dolardı. Bu tahmini de hedefe ulaşarak gerçekleşti.
FiCAS
FiCAS CEO'su Ali Mizani, yukarıdaki tabloya göre geçmiş fiyat tahminlerinde 2020'in sonuna kadar BTC'nin 18.000 dolardan dolara ulaşacağını öngörüyordu.

Ali Mizani'den Büyük Bitcoin Hedefi: 300.000 Dolar

Uzun vadede trendin yükseleceğini düşünen Ali Mizani, sıradaki tahmini ise şu anki fiyatların yükselişin devam edeceği yönünde. Yatırım tavsiyesi vermeden Ali Mizani, Bitcoin fiyatının Aralık 2021'den Mart 2022'ye kadar 200 bin dolardan 300 bin dolara ulaşabileceğini tahmin ediyor.

Ayrıca: Kurumsal Yatırımcı Ali Mizani'den Yükselebilecek Altcoin'lerin Listesi!

Kurumsal olarak Bitcoin alan Ali Mizani Twitter:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version