Ripple CEO'su Brad Garlinghouse'dan SEC Davası ve XRP Açıklaması!


Mevcut SEC davasından bahsederken Ripple CEO'su Brad Garlinghouse, ABD'nin XRP'yi bir menkul kıymet olarak gören gezegendeki tek ülke olduğunu söyledi.

Ripple Labs CEO'su Brad Garlinghouse'un daha önce San Francisco merkezli Blockchain firmasına karşı SEC tarafından açılan davaya katılımı, CEO'yu son birkaç aydır haberlerde çokça tuttu. Bloomberg ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda Brad Garlinghouse, gelecekte Bitcoin ve Ethereum için ne beklediğine de değindi.

"Davanın zamanlaması mantıklı değil."

Brad Garlinghouse'a göre, yukarıda belirtilen davanın zamanlaması mantıklı değil, özellikle de davanın merkezindeki kripto para birimi XRP, sekiz yıldır piyasada işlem görüyor. Aslında Ripple yöneticisi, görev süresinin bitiminden bir gün önce blockchain firmasının peşinden gitmeye karar veren eski SEC Başkanı Jay Clayton'ın saçmalığına da dikkat çekerek, bunun birçok eleştiri için gelen bir hareket olduğunu ekledi. CEO, "ABD, XRP'yi bir menkul kıymet olarak gören gezegendeki tek ülkedir." şeklinde ekledi. Ülkedeki kripto para düzenleyici netliğe duyulan ihtiyacı vurgulayarak sözünü tamamladı.

Ripple CEO'su, Bitcoin'in muazzam enerji tüketimi hakkında yorum yaptı.

Ripple CEO'su ayrıca, SEC'e yeni bir yönetim girdikçe, bu konuşmalardan bazılarını yeniden gözden geçirme ve kripto para endüstrisine daha fazla düzenleyici netlik getirme fırsatı bulacağından umutlu olduğunu belirtti. Lider kripto para birimi olan Bitcoin hakkında konuşurken Ripple CEO'su Brad Garlinghouse, “Bitcoin'in fiyatı arttıkça, işlemleri doğrulamak için PoW madenciliğinin karbon ayak izi olan enerji tüketimi agresif bir şekilde ölçeklenmeye devam ediyor. 1 Bitcoin işlemi 75G benzinin yakılmasına eşdeğerdir. "Bitcoin, enerji tüketiminin" kullanımı nedeniyle son zamanlarda çok fazla eleştiriyle karşı karşıya kaldı.

Ayrıca; Hazine ve Maliye Bakanlığı Borsalardan Bilgi İstedi İddiası

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version