Goldman Sachs'tan Önemli Bitcoin Hamlesi!

Goldman Sachs BTC

Goldman Sachs, CNBC'nin özel haberine göre, Goldman Sachs müşterilerine Bitcoin ve diğer dijital varlıklar için yatırımcılarına aracılık sunacak.

Goldman Sachs tarafından yapılan açıklamaya göre, Bitcoin ve diğer dijital varlıklar için ilk yatırım aracını müşterilerine sunmaya yakın olduğunu belirtti. Goldman Sachs’ın özel varlık yönetimi bölümünde dijital varlıklar küresel genel müdürü olarak göreve getirilen Mary Rich'e göre, banka ikinci çeyrekte Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırımlar sunmaya başlamayı hedefliyor.

Rich, bu hafta bir röportajda,”müşterileri için ekosisteme uygun erişim sunmanın yollarını keşfetmek için firma genelinde ekiplerle yakın bir şekilde çalışıyoruz ve bu da yakın vadede sunmayı beklediğimiz bir şey” ifadelerinde bulundu.

Goldman, nihayetinde BTC ve dijital varlıklara “fiziksel bitcoin, türevler veya geleneksel yatırım araçları aracılığıyla olsun” yatırımlarının “tam spektrumunu” sunmaya çalışıyor gibi görünüyor.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version