Yedi Yıldır Uyuyan Adres Harekete Geçti! 5.000 Bitcoin Transfer Edildi


Lider kripto para birimi BTC'nin fiyatı yazının yazıldığı sırada 56.550 dolara yükselmesiyle Bitcoin değeri yılbaşından bugüne %93.28 arttı. BTC'nin değeri geçen hafta yükseldi ve piyasada yükseliş hissine yol açtı. Bununla birlikte, fiyat bakımından tüm zamanların en yüksek seviyesine yakın olduğundan, büyük miktarlarda BTC sahibi olan eski adreslerden birinin 7 yıl sonra harekete geçtiğine şahit olduk.

Ayrıca: Bitcoin Analizi

Whale Alert'ın paylaşımına göre, yedi yıldır uyuyan bir adreste bugün 5.000 BTC'lik bir hareket gözlemlendi. Tweet şu şekilde:

Bitcoin'in yazının yazıldığı sıradaki fiyatına göre transfer edilen BTC'lerin dolar bakımından değeri 282 milyon. Dev işlemin ücreti ise sadece 34 dolardı.

Benzer bir aktivite, en büyük balinalardan birinin yaklaşık 1 milyar dolar değerinde BTC'yi taşıdığı 27 Ocak 2021'de görülmüştü. Bitcoin Block Bot tarafından atılan tweet'e göre, 31.010 Bitcoin, 667.858 sayılı blokta 5 dolar gibi az bir ücrete transfer edilmişti.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version