Ripple Davası Ne Zaman ve Ripple Davası Ne Zaman Sonuçlanır?


Kriptosozluktv.com - 23 Aralık günü sizlere resmiyete kavuşmadan tam 7 saat önce Ripple'a dava açılabileceğini duyurmuştuk. Aynı günün gecesinde ise SEC tarafından Ripple'a dava açıldığını tüm dünya ile eş zamanlı olarak paylaştık.

Ripple Davası Ne Zaman?

"Ripple davası zaman" bu soru hem Ripple yatırımcıları hem de genel kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği konuların başında geliyor. Kripto Sözlük TV olarak ulaştığımız bilgilere göre, Ripple davasının ilk duruşması 22 Şubat 2021'de!

Yargıç Torres ile 22 Şubat 2021'de bir Ön Duruşma Konferansı düzenlenecek. Bu konferansın amacı, uzlaşma ve keşif tarihleri için bir umut olup olmadığını belirlemek.

Dava bu tarihte karara bağlanmayacak. Keşif, tarafların temelde diğer tarafın gerçekleri hakkında öğrenebilecekleri her şeyi öğrendikleri süreçtir. Belge talep edebilir ve ifade alabilirler (röportajlar). Tüm gerçek tanıklar ve belgeler vb. hakkında bilgi edinilecek.

Yargıç Torres'de gerçek keşfi için 120 günlük bir süre belirlenebilir. (Bu süre kısaltılabilir). Bu 120 günlük süreden sonra Torres, Uzman keşfi için 45 gün süre tanır. Nihai ön duruşma teslim tarihinden 30 gün sonra gerçekleşir.

Daha sonra duruşma yapılır. Yani, eğer bu duruşmaya giderse, en iyi ihtimalle gerçekçi bir şekilde 22 Şubat 2021'den itibaren 195 gün sonra sonuçlanabilir.

Ripple Davası Ne Zaman Sonuçlanır?

Yine Google aramalarına baktığımızda en çok aranan cümlelerden birisi ise "Ripple davası ne zaman sonuçlanır" sorusu karşımıza çıkıyor. Ripple davası en iyi ihtimalle 195 gün sonra sonuçlanabilir görülüyor. 195 gün sonrası da 5 Eylül 2021'e geliyor. Yine de bu pek olası görülmemektedir. Keşfi uzatmak ya da yeni bilgiler edinmek için için her zaman gecikmeler olabilir.

22 Şubat'ta Kripto Sözlük TV olarak sizlere tüm detayları ulaştıracağız. Bizi takipte kalın. 😎💪

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version