SEC, Ripple'a Dava Açacağını Resmen Doğruladı! Önemli İddialar Var!

SEC, Ripple'a Dava Açacağını Resmen Doğruladı

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Ripple'ın 1,3 milyar dolarlık kayıtsız bir menkul kıymet satışı gerçekleştirdiğini iddia ederek dava açtığını resmen doğruladı!

Ripple, kripto para birimi XRP’yi satarken yatırımcı koruma yasalarını ihlal ettiği iddiasıyla beklenen bir SEC davasına karşı kendini savunmayı planlıyor.

Kriptosozluktv.com olarak bugün gündüz saatlerinde Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) kripto para birimi alanındaki en büyük şirketlerden biri olan Ripple'ı dava etmeye hazırlandığını bildirmiştik. Ripple CEO'su Brad Garlinghouse, savaşmaya ve kazanmaya hazırız, bu savaş daha yeni başlıyor ifadelerinde bulunmuştu.

SEC, sadece birkaç dakika önce, Ripple'a karşı resmi suçlamalarda bulunduğunu ve dava açtığını Twitter hesabından resmen duyurdu.

SEC resmi web sitesinde de paylaştığı gibi, XRP'den gücünü alan Ripple'ın 1,3 milyar dolarlık kayıtsız bir menkul kıymet satışı gerçekleştirdiğini iddia ediyor. Konu hakkında konuşan SEC'in Uygulama Bölümü Direktörü Stephanie Avakian şu ifadelerde bulundu:

Ripple, Larsen ve Garlinghouse'un yatırımcılara milyarlarca XRP satışını kaydettirmediklerini iddia ediyoruz, bu da potansiyel alıcıları XRP ve Ripple'ın işleri ve sağlamlığımız için temel olan diğer önemli uzun süreli korumalardan mahrum bırakıyor. Ripple'ın yatırımcı koruma yasalarını ihlal ettiği iddia ediyoruz.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version