ABD SEC, Ripple'a Dava Açıyor!

ripple dava
ABD SEC, lisanssız tahviller sattığı iddiasıyla Ripple'a dava açıyor.

Fortune raporuna göre, Ripple, XRP token'ları biçiminde lisanssız tahviller sattığı iddiasıyla SEC tarafından dava edilecek. Ripple CEO'su Brad Garlinghouse; SEC kripto paralara saldırıyor, kazananları seçiyor ve kripto para endüstrisindeki ABD inovasyonunu BTC ve ETH ile sınırlamaya çalışıyor, dedi. Yine de kripto para topluluğunu, Ripple ile ilişkilendirilen XRP token'ını oldukça merkezileştirilmiş olduğu için uzun süredir eleştiriyor.

"Ripple, XRP'yi kullanmaya devam edecek"

Ripple CEO'su Brad Garlinghouse, "Kripto para ve blok zinciri teknolojilerinin hiçbir yere gitmediğini biliyoruz. Ripple, XRP'ye sahip ve kullanmaya devam edecek çünkü ödemeler için en iyi dijital varlık. Hız, maliyet, ölçeklenebilirlik ve enerji verimliliği. Dünya çapında 200'den fazla borsada işlem görüyor ve gelişmeye devam edecek şeklinde ifadelerde bulundu. Bitcoin ve Ethereum, merkezi olmayan yapıları nedeniyle SEC uygulamasından rahatlıkla geçti. XRP'nin bir tahvil olup olmadığı konusundaki tartışmalar uzun süredir devam ediyor.

Ripple, SEC ile savaşmayı planlıyor

Ripple SEC ile savaşmayı planlıyor gibi görünüyor. Ripple CEO'su Brad Garlinghouse, savaşmaya ve kazanmaya hazırız, bu savaş daha yeni başlıyor ifadelerinde bulundu.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version