SON DAKİKA: Binance US XRP'yi Delist Etti

Binance US XRP'yi Delist EttiBinance US (ABD), XRP kripto para biriminin 13 Ocak 2020'de borsadan delist edeceğini duyurdu.

Binance borsasının ABD merkezli kolu, SEC'in Ripple'a açtığı davanın ardından XRP kripto para birimini kaldıracak.

Binance US tarafından yapılan açıklamaya göre, 13 Ocak 2021 Çarşamba saat 10: 00'da (EST) geçerli olmak üzere XRP, Binance.US'tan kaldırılacak. XRP ticareti ve para yatırma işlemleri askıya alınacak. XRP para çekme işlemleri şu anda etkilenmeyecek. Borsa kullanıcılarının yine de Spark (FLR) token'ı talep edebilecekler.

SEC'in Ripple'a açtığı dava'da Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Ripple'ın 1,3 milyar dolarlık kayıtsız bir menkul kıymet satışı gerçekleştirdiğini iddia ediliyor. "Ripple davası ne zaman" merak ediyorsanız diğer haberimizde.

Coinbase, Bitstamp, Bittrex ve bir dizi başka borsa, önümüzdeki ay XRP ticaretini askıya alacaklarını açıkladı, ancak Binance US, SEC'in Ripple'a açtığı davanın ardından XRP'yi doğrudan kaldırmak tamamen kaldırmak gibi sert bir karar verdi.

Binance US CEO'su Catherine Coley'nin Ripple'ın eski XRP kurumsal likidite başkanı olduğunu belirtmekte fayda var.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version