Coinbase XRP'yi Askıya Alıyor! Tarih Açıklandı!


Coinbase, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun Ripple Labs'ın kayıtsız menkul kıymetler sattığını iddia eden 1.3 milyar dolarlık bir dava açmasının ardından XRP'yi 
19 Ocak 2021'de askıya alacağını duyurdu!

Coinbase XRP'yi Askıya Alıyor!

Coinbase'in yaptığı duyuruya göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun Ripple Labs'ı kayıtsız menkul kıymet satışlarında satarak 1.3 milyar doları artırmakla suçlamasının ardından, piyasa değerine göre dördüncü en büyük para birimi olan XRP'yi listeden çıkaracağını duyurdu.


"SEC'in Ripple'a yönelik son eylemi göz önüne alındığında, Coinbase, 19 Ocak 2021 Salı günü saat 10: 00'da (PST) XRP'yi askıya almayı planlıyor.

SEC'in Ripple'a açtığı dava açıkladığından bu yana XRP fiyatı 0,47 dolardan 0,27 dolara %42 düştü. Coinbase alım satım işlemlerini durduracağı haberinden sonra 0,22 dolara kadar %15 civarı değer kaybetti.

Coinbase; Bitstamp, Beaxy, CrossTower, OKCoin ve OSL'den sonra XRP'yi delist eden kripto para borsalarının listesine katılacak gibi. XRP, Binance, Kraken ve Huobi'de işlem görmeye devam ediyor.

Coinbase, XRP ticaretinin 28 Aralık'ta hemen başlayarak yalnızca limitli hale geçeceğini ve 19 Ocak'ta Pasifik saatiyle 10:00'da tamamen askıya alacağını duyurdu. Askıya alma durumu, firmanın müşterilerinin XRP ile cüzdanlara erişme hakkını etkilemeyecek.

Coinbase tarafından yapılan açıklamaya göre; müşteriler önceden duyurulan Spark airdrop'una katılmaya devam edecek ve Coinbase Custody ve Coinbase Wallet'ta XRP'yi desteklemeye devam edecek.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version