Ripple'a Arka Arkaya Darbe! Bu Sefer Ortağı MoneyGram!

xrp moneygram
Bundan 1 yıl kadar önce Kriptosozluktv.com'da Ripple ile küresel para transferi hizmet sağlayıcısı MoneyGram'ın stratejik ortaklıklarını geliştirdiklerini duyurmuştuk

SEC'in Ripple'a açtığı davanın ardından MoneyGram, Ripple ile olan iş birliğinin detaylarını paylaştı. Yayımlanan basın açıklamasına göre, MoneyGram, Forex işlemleri için Ripple'ın karşı taraf hizmetleri olan On-Demand Liquidity (Talebe Bağlı Likidite, ODL) ve RippleNet'i asla kullanmadığını açıkladı. Basın açıklamasındaki diğer dikkat çeken detay ise şu ifadelerdi: Hatırlatmak gerekirse MoneyGram, ODL platformunu veya RippleNet'i tüketici fonlarının doğrudan transferleri için (dijital veya başka türlü) kullanmamaktadır.

"Ayrıca MoneyGram, SEC davasında taraf değildir."

MoneyGram, Ripple ile yapılan anlaşma süresince diğer geleneksel FX ticaret sağlayıcılarını kullanmaya zaten devam ediyordu. MoneyGram FX ticaret ihtiyaçlarını karşılamak için Ripple platformuna bağımlı değil.

Ripple ve MoneyGram, uluslararası ödemeler için stratejik bir ortaklığa girmişti. Bu ortaklık sonucunda Ripple, MoneyGram hissesi karşılığında 50 milyon dolar civarında büyük bir yatırım yapacaktı.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version