MoneyGram, Ripple İle Stratejik Ortaklığını Genişletmeye Devam Ediyor

MoneyGram, Ripple İle Stratejik Ortaklığını Genişletmeye Devam Ediyor
Kripto para ödeme şirketi Ripple, son altı ay içinde havale şirketi MoneyGram'a uluslararası ödeme teknolojisini kullanması için 11 milyon dolar verdi.

Ripple, uluslararası ödeme teknolojisini yürürlüğe sokmak için dünyanın en büyük havale şirketlerinden biri olan MoneyGram ile işbirliği yaptı. US SEC ile yapılan yasal başvurulara göre, Ripple, MoneyGram'ın Ripple'ın uluslararası ödemeler teknolojisini kullanmasına yardımcı olmak için geçen yılın üçüncü çeyreğinde 2.4 milyon dolar ve geçen yılın ilk çeyreğinde 8.9 milyon dolar daha verdi.

MoneyGram, Ripple'ın teknolojisini daha fazla kullanmayı planlıyor. 


Dünyanın önde gelen havale şirketlerinden biri, Blockchain şirketi Ripple ile stratejik bir ortaklık başlattı. O zamandan beri MoneyGram, Ripple'ın sermayesi karşılığında sınır ötesi ödemelerde Ripple teknolojisinin kullanımını genişletti . MoneyGram, Ripple'ın teknolojisini önümüzdeki dönemde daha fazla kullanmaya ilgi gösterdi. Havale şirketi XRP üzerinde çalışan İsteğe Bağlı Likidite ürünü de dahil olmak üzere çeşitli Ripple ürünlerini kullandığını açıkladı.

Filings, Ripple'ın 11 milyon dolarının ne için olduğunu belirtmiyor


MoneyGram şu anda Ripple'ın ODL teknolojisini Meksika Pezosu, Filipin Pezosu ve Avustralya doları da dahil olmak üzere beş koridorda kullanıyor. Ancak havale firması , teknolojiyi yakın gelecekte mümkün olduğunca çok koridora yaymayı planlıyor . MoneyGram, ortaklığın işletme sermayesi ihtiyaçlarını azaltacağını ve ek kazanç ve nakit akışı yaratacağını beklemektedir.

Düzenleyici başvurular, Ripple'ın 11 milyon dolarının ne için olduğunu belirtmiyor. Bununla birlikte, şirket Ripple'ın blokaj zinciri tarafından kolaylaştırılan likiditeyi döviz haline getirdiği ve geliştirdiği için telafi edilir.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version