Paypal Yeni Üretilen Bitcoin'lerin %70'ini Satın Alıyor!

 

Paypal BTC Satın Alıyor
Ödeme devi PayPal, bu yıl kripto para hizmeti sunmaya başladığından bu yana geçtiğimiz ay içinde yeni Bitcoin (BTC) arzının %70'ini satın aldı.

Bir hedge fon yöneticisi olan Pantera Capital, en son aylık Blockchain yayınında bu haberi açıkladı ve Square'in Cash App ile birleştirildiğinde, iki şirketin üretilen tüm BTC'nin %100'ünden fazlasını satın aldığını ekledi. Duyuruya göre, PayPal'ın kripto para hizmeti için talepte önemli ölçüde artış var.

PayPal kripto hizmetleri sunmaya başladıktan sonra itBit'in işlem hacmi arttı

itBit kripto para borsası PayPal'ın duyurusuna kadar nispeten sabit bir işlem hacmi kaydediyordu. Ancak PayPal, uygun ABD hesap sahiplerinin itBit aracılığıyla kripto satın almasına, tutmasına ve satmasına izin vereceğini açıkladığından beri, borsanın işlem hacmi hızla artmaya başladı. Yayınlanan makalede, “PayPal duyurusundan sonra hacim patlamaya başladı. İtBit hacmindeki artış, PayPal'ın yayına girmesinden sonraki bir ay içinde yeni Bitcoin arzının neredeyse %70'ini satın almaya başladığı anlamına geliyor. "PayPal'ın kripto para sektörüne girme kararı şimdiden büyük bir etki gösteriyor.

Bitcoin'in mevcut rallisi, 2017'deki ralliye kıyasla daha sürdürülebilir

Pantera Capital, ödeme devi PayPal'ın kripto para sektörüne giriş yapma kararının büyük bir etki gösterdiğini kaydetti. Riskten korunma fonu yöneticisi, firmanın BTC talebinin devam etmesi halinde, yakında birkaç hafta içinde yeni BTC arzının daha fazlasını satın alabileceğine inanıyor. Yazının yazıldığı sırada, Bitcoin'in fiyatı 18.400 doların biraz üzerinde el değiştiriyor. Mevcut Bitcoin rallisi, 2017'de ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana en yüksek rallidir. Bununla birlikte, Pantera Capital, Bitcoin'in mevcut rallisinin 2017'deki rallisinden daha sürdürülebilir olduğunu belirtti.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version