Chainlink (LINK) Fiyat Analizi: 2 Kasım

chainlink fiyat analizi
Geçtiğimiz aylarda yüzleri epey güldüren LINK, şu an yazım sırasında 11.17 dolardan işlem görüyor. 11 Ağustos gününde 12 dolar olan Chainlink, 17 Ağustos'ta 20 dolar zirvesine tırmandıktan sonra düşüşe geçti. Yine Kriptosozluktv.com olarak tam 17 Ağustos'ta Link'in düşebilme ihtimalini sizlerle paylaşmıştık. Ve 16 Ekim'de ise LINK'in fiyatı 10.54 doları gösterirken yatırım tavsiyesi olmadan yükseliş ihtimalinin kuvvetlenebileceğini Chainlink analizinde belirtmiştik, ardından kısa süre sonra LINK'in fiyatı 13 dolar seviyesine kadar yükselmişti.

Bedava Ledger Kazanma Şansı! https://bit.ly/BedavaLedgerEkimCekilisineKatil

Şimdi ise 4 saatlik grafiklere göre Chainlink'te bir yükselen takoz var. Bu da her zaman %100 gerçekleşecek diyemesek de takozun alt destek çizgisini kırması ve orada tutunamaması durumunda düşüş gelebilir. Ancak kesinlikle alın veya satın yönünde bir yatırım tavsiyesi değildir, kendi araştırmanızı yaparak aklınıza yatıyorsa işlem yapın. Çünkü kripto paralarda bir kesinlik yoktur.
Yukarıdaki 4 saatlik grafiğe göre ilk destek 10,91 dolar ve söz konusu 10,91 dolarlık yükselen fiyat kanalının alt sınırı tarafından da destekleniyor Sonraki destek noktaları ise 09,65 dolar ve 08,60 dolar olduğu söylenebilir.

RSI orta çizginin biraz altında ve ayılar momentumun kontrolünü ele geçirmeye ve onu 50'nin altında tutmaya çalışıyor gibi görünüyor. RSI, 58.65 endeks puanınından 44.56'lık RSI endeks puanına çok kısa sürede ulaştı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version