Chainlink Fiyat Analizi: Yükseliş İhtimali Kuvvetleniyor mu? 🔥🔥🔥

chainlink fiyat analizi
Geçtiğimiz aylarda yüzleri epey güldüren LINK, şu an yazım sırasında 10.54 dolarla 10.10 dolarlık destek bölgesininin biraz üstünde işlem görmeye devam ediyor. 11 Ağustos gününde 12 dolar olan Chainlink, 17 Ağustos'ta 20 dolar zirvesine tırmandıktan sonra düşüşe geçti. Yine Kriptosozluktv.com olarak tam 17 Ağustos'ta Link'in düşebilme ihtimalini sizlerle paylaşmıştık.

Bedava Ledger Kazanma Şansı! https://bit.ly/BedavaLedgerEkimCekilisineKatil

Şimdi ise 1 günlük grafiklere göre Chainlink'te bir alçalan takoz var. Bu da her zaman %100 gerçekleşecek diyemesek de takozun üst direnç çizgisini kırması ve üzerinde tutunabilmesi durumunda yükseliş gelebilir. Ancak kesinlikle alın veya satın yönünde bir yatırım tavsiyesi değildir, kendi araştırmanızı yaparak aklınıza yatıyorsa işlem yapın. Çünkü kripto paralarda bir kesinlik yoktur.

Yukarıdaki 1 günlük grafiğe göre ilk direnç 11,60 dolar ve söz konusu 11,60 dolarlık azalan fiyat kanalının üst sınırı tarafından da destekleniyor Sonraki direnç noktaları ise 13,40 dolar ve 15,10 dolar dolar olduğu söylenebilir. LINK için olası destek noktaları ise 10,10 dolar, 8,90 ve 7,10 dolar olarak görünüyor.

Grafiğe göre, alçalan takoz hareketini 11,60 dolardan tekrar teyit etmesi ve 11,60'ın üzerinde yerini sağlama almasından sonra yine yatırım tavsiyesi olmadan LINK'te yükseliş hareketi beklenebilir.

RSI orta çizginin biraz üstünde ve boğalar momentumun kontrolünü ele geçirmeye ve onu 50'nin üzerine tutmaya çalışıyor gibi görünüyor. RSI, 50.46 endeks puanı kaydetti, alış ve satış baskıları arasında bir denge sürdürmeye devam ediyor.

Chainlink Nasıl Alınır?

Listelerde 7. sırada olan Chainlink (LINK)'i kendi araştırmalarınız sonucu satın almak isterseniz eğer Türk kripto para borsası Icrypex'i kullanabilirsiniz. Düşük komisyonlu ve uzman kadrosuyla 7/24 ilgili çağrı merkezi kullanıcılarına hizmet vermektedir. 

Icrypex'ten banka transferi ile Bitcoin ve Chainlink gibi Altcoin'leri alabilir, isterseniz de 7/24 kredi kartı ve papara ile kripto para satın alabilirsiniz.

Icrypex web sitesi:
Icrypex Telegram kanalı:
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version