Galatasaray GAL Token'ı İyice Benimsemeye Başladı!

Galatasaray Token
Galatasaray'ın GAL token'ının üretildiğini 7 Kasım 2019'da Kriptosozluktv.com'da sizlere duyurmuştuk.Galatasaray'dan sonra da Türkiye'de Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da kripto para çıkartma girişimleri mevcut.

Galatasaray GAL Token'ı iyice benimsiyor!

3 Mart 2020'de GAL Token sahiplerinin Galatasaray'ın stadyum şarkısını değiştirdiğinin haberini yapmıştık Şimdi ise Türkiye'nin köklü spor kulüplerinden biri olan Galatasaray'ın GAL Token'ı gün geçtikçe benimsediğini görüyoruz.

Aşağıda sizlerle paylaşacağımız bazı fotoğraflarda, Galatasaraylı futbolcuların konçlarında, Galatasaray otobüsünde, antreman sahası ve Fatih Terim'in röportaj sırasında arkasında GAL Token'ın olduğunu görebilirsiniz.

GAL Token

GAL Token

GAL Token

GAL Token

GAL Token


Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version