Bu Altcoin'i Alıp Satanların Dikkatine! Yeni Borsa Geliyor!


Daha önce şu ve şu yazıda Işıklar coin'i incelemiş ve kendi özel programlarından bahsetmiştik. Şimdiyse paylaştığı bilgiye göre Işıklar coin Paritex'te yarın (Pazartesi) listelenecek yani alıma satıma açılacak. Buraya tıklayarak direkt ulaşabilirsiniz. 

Eğer elinizde bu altcoin'den varsa bu birkaç gün ekstra dikkat edebilirsiniz.
paritex


Coinmarketcap verilerine göre Işıklar coin şu an (yazının yazıldığı anda) 0.73 dolardan alınıp satılırken kripto para borsalarındaki son 24 saatteki hacmine baktığımız zaman 70 Bitcoin'lik / 2.069 Ethereum'luk hacim oluştuğunu görüyoruz.

ışıklar coin
Işıklar coin'in hayatına başladığı günden bugüne %192 oranında geri dönüş sağladı yine coinmarketcap verilerine göre. 

ışıklar coin


Işıklar coin şu an Cointiger ve Fatbtc borsasında işlem görürken yarın (Pazartesi) günü Paritex'te de işleme açılacağını hatırlatalım. Buradan direkt tıklayıp bilgi alabilirsiniz.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version