Kısa Vadeli XRP Analizi: Yükseliş Gelebilir! 🔥🔥🔥

xrp teknik analiz

11 Ağustos gününde Ripple'ın XRP'si 0.27 dolara kadar bir düşüş yaşamıştı. 13 Ağustos'ta ani bir yükseliş yaşayan XRP 0.2960 dolara kadar yükseliş gerçekleştirdi. Yazının yazıldığı sırada ise Coinmarketcap verilerine göre 3'cü sırada olan XRP 2.134 milyar dolarlık günlük işlem hacmiyle %2.21'lik bir yükseliş yaşayarak 0.303 dolardan işlem görüyor.

xrp fiyat tahmini

4 saatlik grafiğe göre 0.3072 ile 0.2957 dolar arasındaki hareket eden XRP, yatay hareketler gerçekleştirmeye devam ediyor. Ayrıca grafikte yükselen üçgen formasyonu çizmesinden kaynaklı yukarı yönlü bir hareket beklentisi oluşturuyor. XRP'i için olası direnç noktaları ise: 0.30567 - 0.32631 dolar.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), 55.79 endeks puanı kaydetti alış ve satış baskıları arasında bir denge sürdürmeye devam etti.

Bununla birlikte, Parabolik SAR, mum çubuklarının altındaki noktalı işaretler, yazının yazıldığı sırada güçlü bir alım sinyali veriyordu.

Ripple'dan Büyük Hedef!


CMC verilerine göre her ne kadar geçtiğimiz günlerde yerini Tether'e kaptırmış olsa da 3'lük koltuğunu geri alan XRP'nin arkasındaki şirket Ripple'ın CEO'su Brad Garlinhouse'un CEO olarak şirkete katıldığı son beş yılda çabalarını yalnızca sınır ötesi ödemelere odaklamıştı. 13 Ağustos gününde Kriptosozluktv.com'da bildirdiğimiz gibi Financial Times raporuna göre, Ripple'dan Ethan Bear, şirketin Ripple'da yeni uygulamaların oluşturulmasını teşvik etme konusunda büyük adımlar atmayı planladığını ima ederek "çek yazmaktan kod yazmaya" geçtiklerini ifade etmişti.

Ripple CEO'su Brad Garlinghouse, Ripple'ı kripto para dünyasının Amazon'u yapmak istediklerini söyledi. Blockchain şirketi, Ripple ağındaki yeni kullanım durumlarını araştıran blockchain tabanlı uygulamalar oluşturmaya yardımcı olacak geliştirici araçları üzerinde de çalışıyor.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version