Ripple CEO'su Büyük Hedefini Açıkladı!

Ripple CEO'su Büyük Hedefini Açıkladı

Güney Asya'daki Ripple Genel Müdürü, Ripple'ın XRP'yi Hindistan pazarına sokma planını doğruladı.

Güney Asya ve MENA'daki Ripple Genel Müdürü Navin Gupta, büyüyen Hindistan havale piyasasının blockchain şirketi için bir hedef alan olduğunu doğruladı ve işlem amacıyla piyasaya XRP'yi tanıtmaya hevesli. Navin Gupta, indiainfoline.com'un Editörü Shweta Papriwal ile kurduğu iletişim Ripple'ın Asya ülkesinde 2017 yılında popüler şehirler Bengaluru ve Mumbai'deki iki ofisiyle faaliyete başladığını ortaya çıkardı.

Ripple, havale piyasasında zirveyi oynamak istiyor
Ripple Genel Müdürü, yurt dışına para aktarmanın arkaik ve maliyetli yollarının, Hindistan'a yapılan her transfer için orijinal para değerinin %7'sini alınıyor. Ripple, piyasada devrim yaratmayı planlıyor. Ripple, işlemler için XRP'ye dayanan ODL (İsteğe Bağlı Likidite) çözümünü bölgeye getirmeye hevesli. Bunun daha kolay, daha hızlı, daha ucuz ve daha iyi bir havale hizmeti sunacağını düşünüyorlar.

Ripple'dan büyük hedef!

Blockchain ödeme şirketi Ripple, Brad Garlinhouse'un CEO olarak şirkete katıldığı son beş yılda çabalarını yalnızca sınır ötesi ödemelere odaklamıştı. Financial Times raporuna göre, Ripple'dan Ethan Bear, şirketin Ripple'da yeni uygulamaların oluşturulmasını teşvik etme konusunda büyük adımlar atmayı planladığını ima ederek "çek yazmaktan kod yazmaya" geçtiklerini söyledi. Ripple CEO'su Brad Garlinghouse, Ripple'ı kripto para dünyasının Amazon'u yapmak istediklerini söyledi. Blockchain şirketi, Ripple ağındaki yeni kullanım durumlarını araştıran blockchain tabanlı uygulamalar oluşturmaya yardımcı olacak geliştirici araçları üzerinde de çalışıyor.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version