Ethereum'da Son 2 Yılın En Yüksek Seviyesi! 🔥

Ethereum'da Son 2 Yılın En Yüksek Seviyesi

Ethereum'un günlük işlem sayısı son birkaç ayda ciddi derecede arttı ve 2018'in başlarında kaydedilen tüm zamanların en yüksek seviyesinde.

Messari verilerine göre, Ethereum ağındaki günlük işlem sayısı 1,27 milyon ile iki yılın en yüksek seviyesine ulaştı, bu da 4 Ocak 2018'den itibaren 1,34 milyon ile tüm zamanların en yüksek seviyesine gösterilen en yakın rakam.

Aynı zamanda, işlem ücretleri sadece birkaç gün önce yaşanan tüm zamanların en yüksek seviyesinden aşağıya önemli ölçüde düştü.

Devam eden DeFi patlaması ve 6.34 milyar dolarlık kilitlenme sonrası çoğu DeFi projesinin altında yatan teknoloji olan Ethereum ağı, birçok açıdan bir artış yaşadı.

Ethereum'da Son 2 Yılın En Yüksek Seviyesi

Tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.34 milyon 4 Ocak 2018'de geldi - ICO patlaması sırasında ETH'nin 1.400 doların üzerindeki en yüksek fiyatına ulaşmasından sadece birkaç hafta önce.

Ethereum İşlem Ücretleri Sakinleşti


Kriptosozluktv.com'un yakın zamanda bildirdiği gibi, Ethereum blok zincirinde ödenen ortalama gaz ücretleri de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Ortalama işlem ücretleri 0,02 ETH'ye (yaklaşık 8 $) kadar yükseldi ve böylece Aralık 2016'da kaydedilen önceki 0,017 ETH rekorunu aştı.

O gün ücretler 8 milyon doları aştığı için, başka bir rapor ,%65'in üzerindeki en önemli kısımdan DeFi sektörünün sorumlu olduğunu teyit ederken, Tether (USDT) %14 ile onu takip etti. Ethereum'un yerel kripto para biriminin (ETH) %12,3 ile 3. sırada yer aldığını belirtmekte yarar var.

Ethereum mempool'unda yaklaşık 150.000 bekleyen işlemle, ağ önemli tıkanıklık yaşadı.

İlginç bir şekilde, bu tür işlemlerin sayısı sadece o zamandan beri 155.000'e kadar yükseldi, ancak ortalama işlem ücretleri yaklaşık 0.006 ETH'ye (yaklaşık 2.5 $) düştü.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version