PayPal Kripto Para Hizmetleri İçin Paxos İle İşbirliği Yapıyor! 🔥🔥🔥

PayPal Kripto Para Hizmetleri İçin Paxos İle İşbirliği Yapıyor

Global ödeme devi PayPal, yaklaşmakta olan kripto para hizmetleri için dijital paraların tedarikini kolaylaştırmak amacıyla Paxos ile ortaklık kuruyor. 14 Temmuz tarihinde Kriptosozluktv.com, PayPal'ın kripto para hakkında atılımlarda bulunacağına dair haberi bildirmiştik.

Önde gelen küresel ödeme şirketlerinden biri olan PayPal, yaklaşmakta olan kripto para hizmetleri için dijital para birimlerinin sağlanmasını kolaylaştırmak için Paxos ile ortaklık kuracak. Teklif, PayPal'ı kripto para alımları sunan en önde gelen ana şirketlerden biri haline getirecek.

Paxos yakın zamanda kripto para aracılık hizmetlerini başlattı

 
New York merkezli Paxos geçen hafta Paxos Crypto Brokerage'ı başlattı ve ilk müşterisini İngiltere merkezli fintech firmasının Bitcoin ticareti sunan Amerikan bölümü Revolut US'da duyurdu. Ancak, PayPal'ın hangi kripto para birimlerini sunmak istediği tam olarak açık değildir. PayPal'ın dünya çapında 300 milyondan fazla kullanıcısı var ve en büyük ödeme kolaylaştırıcılarından biridir. Kripto borsası kullanıcıları Paypal hesaplarıyla dijital para birimleri satın alabildikleri için şirketin Coinbase ile de yakın bağları var.


Ledger Wallet Kazanmak İçin Tıklayın!

PayPal'ın kripto paraya girmesi sektör için çok büyük olabilir


PayPal, Mastercard ve Visa gibi diğer ödeme devleri ile birlikte Ekim 2019'da çekilmeden önce yaklaşık dört ay boyunca Libra projesi üyeleri arasındaydı. PayPal'ın kripto para sektörüne girmesi, ülkeler arasında kripto para benimsenmesi için çok büyük olabilir.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version