Paypal Kripto Para Yeteneklerini Geliştiriyor! 🔥🔥🔥

Paypal Kripto Para Yeteneklerini Geliştiriyor

Ödeme devi PayPal, Avrupa Komisyonu'na yazdığı bir mektupta, kripto para birimi yetenekleri geliştirdiğini ortaya koydu.

Mart ayında Avrupa Komisyonu'na gönderilen bir mektupta, ödeme devi PayPal, “kripto para alanının evrimini izlediğini” ve “bu alandaki yeteneklerini daha da geliştirmek için tek taraflı ve somut adımlar attığını" söyledi. "Ödeme devi, libra stablecoin projesinin Haziran 2019'da duyurulmasından bu yana sürecini hızlandırdı. PayPal, Mastercard ve Visa gibi diğer ödeme devleri ile birlikte Ekim 2019'da çekilmeden önce yaklaşık dört ay boyunca Libra projesi üyeleri arasındaydı.

Paypal'ın kripto alım satımı sunmak için çalıştığı söyleniyor


Ödeme devi PayPal, 300 milyon kullanıcının üzerinde bir platform ve kripto para alım-satım hizmetleri üzerinde çalıştığı ifade edildi. Paypal'ın Komisyona verdiği yanıt, geçen yıl Aralık ayında açılan bir kamu istişaresinin bir parçası. Komisyon, kripto paralar için bir AB çerçevesi oluşturma konusunda geri bildirim istedi. Ödeme devi Paypal, blockchain ve kripto paraların “daha fazla finansal içerme" elde edilmesine yardımcı olabileceğini ve bugün finansal hizmetlerdeki bazı acı noktalarının ortadan kaldırılmasına yardımcı olabileceğini söyledi.


İlginizi çekebilir: 50 Dolar Bonus Kazanma Şansı!

PayPal, Komisyonun tatmin edici tüketici ve yatırımcı korumasını sağlamak için çeşitli kripto para faaliyetlerinin net tanımlarını belirlemesini istiyor. PayPal ayrıca Komisyonun kripto para faaliyetlerini geçerli kara para aklama karşıtı kurallar kapsamında koymasını önerdi.

Dünyanın dört bir yanındaki ülkeler kripto para düzenlemelerini güçlendirmeye devam ediyor


Çoğu ülkede kripto para düzenlemeleri gri bir alandadır, ancak son birkaç yılda hükümetler kripto para endüstrisini ciddiye almaya ve düzenlemeler yapmaya başladı. Daha önce, Mali Eylem Görev Gücü, kripto para endüstrisini 37 üye ülkelerine düzenlemek için kurallar önermişti. O zamandan beri, birçok ülke bu yönde ilerledi ve bu yönergeleri bir dereceye kadar uyguladı. Güney Kore, Singapur ve Avrupa ülkeleri son birkaç yılda kripto para düzenlemeleri belirledi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version