Katılımcıların %55'i Alır Saklarım Diyor. Icrypex'in Anketine Göre Sonuç HODL!

Katılımcıların %55'i Alır Saklarım Diyor. Icrypex'in Anketine Göre Sonuç HODL!

Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Tether ve çok daha fazlasına milyonlarca kişi yatırım yapıyor. Gerek tecrübeleriniz, gerek stratejilerinize bağlı olarak aldığınız kripto parayı değerlendirme şeklinize yansıyor. Icrypex'in yaptığı ankette kullanıcıların kripto paraları nasıl değerlendirdikleri soruldu, ankete gelen sonuçlar haberimizin devamında...
Ayrıca; Ledger çekilişine buradan katıl!



%55'i Alır Saklarım Diyor: Hodl Hodl Hodl!

Icrypex'in anketine katılan kullanıcılar genellikle başta lider kripto para birimi Bitcoin ve altcoinlerin uzun vadede değer kazanacağına inanıyor. Ayrıca, satın aldığı kripto parayı kısa süre içerisinde satmak veya harcamak istemiyor.

Siz de BTC'nin birgün çok daha değerli olacağına inananlardansanız alıp uzun süre saklayabilirsiniz. Ama unutmamanız gereken önemli bir detay var. Aldığınız Bitcoin ya da altcoin'i Icrypex gibi soğuk cüzdan kullanan bir borsada saklayabilir ya da internet ortamından uzak bir şekilde donanım cüzdanlarınızda saklayabilirsiniz.

Kullanıcıların %45'i Her Gün Alır Satarım Diyor

Bitcoin ve Altcoin'lerin kısa süreli fiyat değişimini düzenli takip edip kullanıcıların kendi teknik analizlerine göre anlık fiyat değişimine göre gün içinde ya da kısa vadede alım satım işlemi gerçekleştiren Icrypex kullanıcıları sık sık işlem yaparak kâr elde etmeye çalışıyor. Siz de 7/24 işlem yapmak isterseniz Icrypex'i tercih edebilirsiniz. Bunun yanında Icrypex'in yaptığı Ledger çekilişine de buradan katılabilirsiniz: https://bit.ly/LedgerCekilisiTemmuz

Tabii ki kısa vadeli alım satım yaparken fiyat değişimlerini, kripto paralar ve arkasında yatan projelerle ilgili gelişmeleri, duyuruları yakından takip etmek gerekiyor. Bunun yanında olası ani hareketlere karşı "Stop-Limit" kullanmanız kullanmanız da büyük önem gerektiriyor.

Siz de hemen Bitcoin satın almak isterseniz Icrypex'ten hesap açabilir ve birkaç dakika içerisinde banka hesabınızdan (en az 100 TL) ya da Papara (alt limit yok) ile hesabınızdan Icrypex hesabınıza para göndererek Bitcoin ya da altcoin alıp satabilirsiniz.

Özellikle alım konusunda istekli ama nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız, Icrypex'in 7/24 uzman kadrosuna 0850 255 10 79 no'lu telefondan ulaşabilirsiniz. Icrypex üyelik işlemleri için hazırladığımız bu rehberden yararlanabilirsiniz. Ayrıca Icrypex'ten kredi kartı ile Bitcoin alındığını biliyor muydunuz? Kredi kartı ile Bitcoin nasıl alınır öğrenmek istiyorsanız bu rehberimiz tam sana göre!

Ledger çekilişi:
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version