Çin Kripto Paralar Üzerine Eğitim Kitabı Yayınladı!

Çin Kripto Paralar Üzerine Eğitim Kitabı Yayınladı
Çin'deki bir eğitim kurumu, ülkenin Komünist Partisinden eğitim yetkilileri, kripto para birimleri hakkında bir başka kitap daha yayınladı. Yazarlar eski Çin Halk Bankası Başkan Yardımcısı'nın (PBoC) yanı sıra eski üst düzey yetkilileri de içeriyor.

Çin Kripto Para Çalışmalarına Devam Ediyor


Yerel basının yakın tarihli bir raporuna göre, Çin Komünist Partisi Blockchain serisinden başka bir kitap yayınladı.

Kitabın yazarları arasında Ulusal Sosyal Güvenlik Fonu Konseyi'nin eski Başkan Yardımcısı, ülkenin İnşaat bankasının eski Başkanı, Çin Halk Bankası'nın eski Başkan Yardımcısı ve diğer yüksek rütbeli yetkililer bulunmaktadır.

Rapora göre kitap, dijital para birimlerinin doğasına ve geleceğine bakıyor. Kripto para birimlerinin yasal statülerine ilişkin paranın kökeni ve tarihine dalıyor. Ayrıca, kripto para birimi borsaları, Initial Coin Offerin (ICO), stabil paralar ve benzeri dahil olmak üzere izlenebilecekleri alanları da araştırıyor.

Basım aynı zamanda çok boyutlu tartışmalar ve teori yansımaları, sistematik ve pratik yaklaşımın karşılaştırmalı bir analizini yapar ve ayrıca farklı dijital para birimlerinden ve önerilen düzenleyici çözümlerden kaynaklanan riskleri de ele alıyor.

Ciddi Adımlar Atılıyor


Çin'in blockchain tabanlı teknoloji konusundaki proaktif duruşu göz önüne alındığında, konuyla ilgili son kitap gerçekten sürpriz değil. Bununla birlikte, ülkenin dijital paralara olan ilginin arttığını da bir gerçek.


Ayrıca; Bitcoin Volatilite nedir?
Kriptosozluktv.com'da bildirildiği gibi; Çin'in merkez bankası kripto para birimini (CBDC) McDonald's, Starbucks ve Subway gibi şirketler ilk deneyen şirketler arasında.

Bir başka cephede, ülkenin en güçlü şirketlerinden Tencent, bir blockchain hızlandırıcısı başlattı. Proje, gerekli teknolojik faaliyetleri sağlayan 30 blok zinciri odaklı şirketi hedefliyor. Stratejik planlama yaparken ve şirketleri gerçek endüstriyel ortama hazırlarken iş fırsatlarını ve teknolojiyi geliştirmeyi amaçlayan çok boyutlu bir hizmet platformudur.


Kripto Sözlük
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version