Kripto Para Yanlısı ABD Başkan Adayı 2020 Yarışından Ayrıldı

Kripto Para Yanlısı ABD Başkan Adayı 2020 Yarışından Ayrıldı
Kripto para düzenlemelerini savunan Bloomberg CEO'su ve milyarder Michael Bloomberg, yakın zamanda 2020 ABD Başkanlık Yarışı'ndan ayrıldı. Bloomberg, Andrew Yang'dan sonra ayrılan ikinci kripto para yanlısı ABD Başkanlığı adayı oldu.

Kripto Para Yanlısı Bloomberg Yarıştan Ayrıldı


Wall Street Journal'a göre, 4 Mart 2020 Çarşamba günü, Bloomberg, Salı günü Demokrat Parti sonuçların olumsuz olmasının ardından üç aylık kampanyasını sonlandırdı ve ABD Başkanlık yarışından çekildi. Eski New York Belediye Başkanı sadece Samoa'da bir galibiyet elde etti ve eski ABD Başkanı Joe Biden'ı desteklemeye devam etti.

Biden'ı destekleyen Bloomberg şunları söyledi:

Dünkü sonuçlardan sonra, delege matematiği neredeyse imkansız hale geldi ve başarıya giden bir yol artık mevcut değil. Donald Trump'ı yenebileceğime her zaman inanmıştım.
Kripto Sözlük tarafından 19 Şubat 2020'de bildirildiği gibiMichael Bloomberg kripto para birimi için düzenleyici bir çerçeveye çağırıyor. Amerika Birleşik Devletleri'nde kripto para birimi için açık bir düzenleyici çerçeve çağrısında bulunan birkaç aday arasında yer aldığını yazmıştık.

ABD'de Kripto Para ve Blockchain Geleceği


Kripto para savunucularından olan Bloomberg ve Yang şimdi yarıştan ayrıldıktan sonra, ABD seçim sonrası kripto para birimi manzaraları şu anda belirsiz görünüyor. Geriye kalan hiçbir aday kripto para endüstrisi hakkında hiçbir şey söylemedi.

Ancak Biden'ın teknolojiye yönelik olumlu duruşu, ABD'deki kripto para sektörünü destekleyebilir. Silikon Vadisi'nin favorisi olmayan Sanders'ın aksine, Biden teknoloji geliştirmeye daha açık.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version