ABD Başkan Adayı Michael Bloomberg, Kripto Para Birimi Konusunda Açık Yönergeler İstiyor

Michael Bloomberg Bitcoin
Milyarder demokratik ABD başkan adayı Michael Bloomberg, kripto para vergilendirmesi ve kripto paraları olan finansal kurumlar için gereklilikler konusunda daha net düzenlemeler yapılması çağrısında bulundu.

Yarışa oldukça geç giren Demokratik başkan adayı Michael Bloomberg, kripto para birimiyle ilgili sahtekarlıklardan tüketiciyi koruma çağrısında bulundu. Başkanlık yarışına geç girmesine rağmen, Bloomberg ülkedeki ulusal anketlerde yüksek puan alıyor. New York'un eski belediye başkanı bağış kabul etmiyor ve kampanyasını tamamen kendi parasıyla finanse ediyor.

Michael Bloomberg kripto para birimi için düzenleyici bir çerçeveye çağırıyor. Amerika Birleşik Devletleri'nde kripto para birimi için açık bir düzenleyici çerçeve çağrısında bulunan birkaç aday arasında yer alıyor.

Diğer adaylar kripto para birimi hakkında ne düşünüyor?


ABD başkanlık seçimleri yaklaştıkça hangi adayın ülkede kripto para birimini düzenlemek için net planları ve politikaları olduğunu bilmek ABD'nin dünya siyasetindeki yerinden kaynaklı önemlidir. Andrew Yang, diğer adayların kripto para endüstrisinin gelişmesine izin vereceğini ve kripto para birimi ile ilgili açık yönergeler öneren tek adaydı. Ayrıca Andrew Yang bağışlarını Bitcoin (BTC) şeklinde kabul eden de tek adaydı.

Kendisini demokratik bir sosyalist olarak tanımlayan Bernie Sanders, kripto paraları geliştirebilecek ideal bir Başkan olduğunu söylüyor. Demokrat aday Elizabeth Warren ayrıca kripto paralar için sahtekarlık önleme ve düzenleme önerdi, ancak ortaya net bir plan koymadı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version