Kripto Parayı Destekleyen ABD Başkan Adayı Andrew Yang 2020 Kampanyasını Bitiriyor

Kripto parayı destekleyen başkan adayı Andrew Yang, New Hampshire ilkelerindeki sonuçları hayal kırıklığına uğrattıktan sonra kampanyasını sona erdirmeye karar verdi. Andrew Yang, kripto para birimleri hakkında daha şeffaf düzenlemeler yapılması gerektiği çağrısında bulundu.

Demokrat adayı Andrew Yang, 2020 kampanyasını resmen sona erdirdi. Hiçbir siyasi deneyimi olmamasına rağmen, kampanyası birkaç senatör ve valinin kampanyalarından daha uzun sürdü. Ancak Bay Yang, geri döneceğine söz verdi.

Andrew Yang'ın kampanyası güçlü bir iz bıraktı.

Bugün New Hampshire'da konuşan Andrew Yang, sayıların lehine olmadığını bildiği için kampanyasını askıya aldığını ve kaybebilme ihtimali yüksek olmasından dolayı bağış almak istemediğini söyledi. 👏 Andrew Yang ayrıca başkanlık yarışından çekilmesinin kolay bir karar olmadığını, ancak kampanyasının güçlü bir iz bıraktığına inanıyor. Ayrıca her yetişkin ABD vatandaşına Evrensel Temel Gelir kapsamında ayda bin dolar vermeyi vaat etmişti. Kripto para düzenlemeleri konusunda da kesin bir tutum sergileyen tek adaydı.


Yang, kripto para biriminde bağış kabul eden tek adaydı.

Demokrat adayı Andrew Yang, bağışlarda Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini kabul eden tek başkan adayı oldu. Yang, kampanyasının sonunun büyük bir şeyin başlangıcı olduğunu ve "YangGang"ın bu ülkenin temel yönünü değiştirdiğini ve siyaseti dönüştürdüğünü ifade etti. Ayrıca Donald Trump'ın tüm sorunların nedeni olmadığını, ancak uzun zamandır toplulukta inşa edilen bir hastalığın belirtisi olduğunun da altını çizdi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version