Bitcoin İçin En Kötü Aylardan Biri Sona Erdiğinde BTC 6.400 Doların Üzerinde

BTC
Bitcoin fiyatı son 24 saatte önemli ölçüde yükseldi, ancak henüz tamamen tehlike alanından çıkmadı. Dünyanın önde gelen kripto para birimi, Şubat 2018'den bu yana en kötü ayına tanık oldu.

Bitcoin (BTC)'in fiyatı 6.800 doların altına düştüğü için oldukça değişken bir ay yaşadı. Ancak fiyatın önümüzdeki günlerde hala büyük bir aşağı yönlü hareket yapabilir.

Bitcoin (BTC)'in önümüzdeki haftalarda düşmesi muhtemeldir

Yazının yazıldığı sırada, Bitcoin fiyatı 6.400 doların biraz üzerinde işlem görüyor ve bu son 24 saatte yaklaşık %2 artış demek. BTC'nin fiyatı 13 Mart'ta neredeyse %58 düştüğü için, Şubat 2018'den bu yana Bitcoin için en kötü aylardan biri yaşandı. O zamandan beri, önde gelen kripto para birimi BTC önemli bir iyileşme sağladı, ancak tehlike hala devam ediyor. Bazı kripto para tüccarlarına göre önümüzdeki haftalarda aşağı yönlü büyük bir hareket bekleniyor.

Hafta sonları düşüşe tanık olduktan sonra, birkaç kripto para geleneksel pazarlarla birlikte Pazartesi günü fark edilir bir geri dönüş yaptı. Bitcoin (BTC)'in Pazartesi günkü fiyat hareketi, koronavirüs (Covid-19) salgını küresel ekonomiyi etkilemeye devam ettiği için önde gelen kripto para biriminin hala geleneksel pazarlarla birleştiğini gösterdi. Koronavirüs yayılmaya devam ettikçe ve finansal piyasalar olumlu bir ivme kazanamadığından, Bitcoin için kısa vadeli tahminler oldukça düşük ve zor oluyor.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version