SpaceCatch - Yeni Nesil AR WEB3 Oyunu

spacecatchBlockchain teknolojisinin sihirli yanı, endüstride birçok durumda kullanılabilmesidir. Örneğin, sağlık sektöründe hassas bilgilerin değiştirme riski olmadan hastaların dosyalarını güvenli bir şekilde depolamak için kullanılabilir.

Ancak blok zincir teknolojisi önemli ölçüde yardımcı olabilirken, aynı zamanda oyun ve uygulamalar geliştirmek için de kullanılabilir ve gerçekten oyunu nasıl algıladığımızı değiştirebilir ve daha da önemlisi yeni bir gelir kaynağı sağlayabilir.

Kripto para tabanlı oyunlar, ilgi çekici özellikleri ve oynanışları nedeniyle yıllar içerisinde opülerlik kazanmaya devam etti. Her oyun, sektörde bir şeyleri değiştirmeyi başarabilen yeni ve geliştirilmiş özellikler, grafikler ve tokenomikler geliştirmeye çalışır, ancak bunu başarmak da oldukça güçtür.

Şaşırtıcı bir şekilde, Web3 alanının ilerlemesiyle birlikte, geliştiriciler neredeyse her şeyin mümkün olduğu bir dijital dünyaya kullanıcıları davet edecek projeler üzerinde çalışmaya başladılar. SpaceCatch, Web3 ve bir dizi gelişmiş teknolojiden en iyi şekilde yararlanmak için ideal bir formül bulmuş gibi görünüyor, böylece piyasanın en iyi Web3 oyunlarından birini sunabiliyor.

Karmaşık Yapay Zeka Özellikleri ve Farklı Bir Oyun Modeli

SpaceCatch, kripto paralar ve Web3 alanlarında daha önce uzmanlığa sahip bir ekip tarafından 1 buçuk yıl süresince geliştirilen bir Web3 oyunu olduğu ifade edilmektedir.

Oyun, telefonunuzu bir kenara bırakmanızı imkansız kılacak bir ürün sunmak için çeşitli gelişmiş teknolojileri kullanıyor. Yapay Zeka (AI) ve Artırılmış Gerçeklik (AG) özellikleri dikkatlice harmanlanarak SpaceCatch'i geliştirmek için kullanıldı ve oyun hızla ilginç bir takma ad kazandı: "Pokémon GO Killer".

SpaceCatch'in ardındaki hikaye büyüleyici bir şekilde, eylemi "bizden pek de farklı olmayan" bir paralel evrende geçiriyor. Bu dünyada, AI tarafından yönlendirilen uzaylılar, gezegeni biyokütle madenciliği için istila ettiler. İnsanlar topraklarını korumak ve bir zamanlar sadece onlara ait olan bir dünyada barışı geri getirmek için Yakalayıcılar haline geldiler.

En ilginç gerçek, oyuncuların bir savaşa başladıklarında neyle savaşacaklarını bilmedikleridir. Bir Uzaylı, Bir Düşman veya Bir İstilacı olabilir ve özel güçleri farklılık gösterebilir. Bu nedenle, Yakalayıcılar kalkanlarını ve silahlarını seçerken, karşılaşabilecekleri şeye hazır olmak için iyi bir stratejiyi takip etmek kritiktir.

SpaceCatch, 2 oyun modeli kullanıyor: Play to Earn (P2E) ve Move to Earn (M2E). Play to Earn oyun modelinde, oyuncular Yapay Zeka (AI) tarafından yönlendirilen uzaylılara karşı savaşmak için eğitim almalı ve hazırlıklı olmalıdır. Daha önce belirttiğimiz gibi, silahlarını dikkatlice seçmelidirler, çünkü her şeye hazır olmalıdırlar.

Öte yandan, move-to-earn oyun modeli, kullanıcıları dışarı çıkıp SpaceCatch evrenini keşfetmeye teşvik eder. Artırılmış gerçeklik sayesinde oyuncular, oyun öğelerini gerçek yaşam çevrelerine karıştırarak oyunu kendilerine daha yakın hale getirebilirler. Dolayısıyla, bir parkta yürürken ve SpaceCatch'te M2E modelindeyken, doğrudan bir uzaylıya yan yana gelebilirsiniz. Ayrıca, hareket-ile-kazan oyun modeli, kullanıcılara farklı ödüller kazandırabilir ve bu ödülleri diğer oyun içi aksesuarları geliştirmek için kullanabilirler. Aynı zamanda, bu ödülleri M2E moduna girmek istemeyen diğer kullanıcılarla takas edebilirler.

CATCH Token ve Özellikleri

SpaceCatch, blok zincir tabanlı bir oyun olduğundan, yerel bir token olmaksızın çalışamazdı. Ancak, sadece bir kripto para birimi oluşturmak yerine, SpaceCatch bir adım daha ileri giderek tokenomikle geliştirilmiş şaşırtıcı bir token geliştirdiği ve şirketin hedeflerine ilerlemek için adımlar atılmaya devam edildiği de aktarılanlar arasında.

SpaceCatch tarafından geliştirilen oyun henüz kapalı beta sürümünde olsa da, proje karlı bir fon toplama stratejisi geliştirmek için zaman harcadı. Yakın zamanda SpaceCatch, yerel tokenı olan CATCH için bir ön satış etkinliği düzenledi. Ön satışın hedefi 2.200.000 dolar idi ve SpaceCatch, bu parayı sadece birkaç hafta içinde toplamayı başardı.

CATCH'ın popülerliğinin arttığını söyleyen SpaceCatch ekibi, yakında başlatılacak olan bir lansman rampası turuyla kullanıcılara CATCH satın alma fırsatı sunacak. CATCH tutmak hayati öneme sahiptir, çünkü oyunun resmi sürümü başlatıldığında, kullanıcılar oyun içinde ilerlemek ve token'ları stake etmek için bu token'lara ihtiyaç duyacaklar.

Takipte Kal

SpaceCatch, şaşırtıcı bir hızla ilerliyor ve projeye yakın kalmak, özellikle en iyi oyuncular arasında olmak istiyorsanız önemlidir. Resmi oyun lansmanının düşündüğümüzden daha yakın olduğu bir dönemde, SpaceCatch resmi web sitesinde sürekli güncellemeler paylaşıyor.

Ayrıca, projeyi Telegram, Discord, Twitter (X), YouTube, Instagram, Threads, Medium ve CoinMarketCap üzerinden inceleyerek SpaceCatch topluluğuna da dahil olabilirsiniz.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version