YouTube Kripto Para Videolarını Kaldırmaya Devam mı Ediyor?


Kriptosozluktv.com - 25 Aralık 2019 tarihinde Youtube'un dünya genelinde kripto para konulu kanalların videolarını uyarmadan ve bir sebep sunmadan kaldırdığının haberini buradan yapmıştık. Ardından 27 Aralık tarihinde Youtube tarafından geri adım atılmış ve bir açıklama yapılmıştı, açıklamaya göre ise bu durumun bir hata olduğu bildirilmişti.

Youtube platformundaki bazı kripto para kanallarının sahiplerinin iddialarına göre bu tür engellemelerin devam ettiği yönünde. Kripto para kanallarından olan Ivan On Tech'in iddiası Youtube'un engellemelerinin devam ettiği yönünde. Twitter hesabından atmış olduğu bir tweet'e göre Ivan On Tech kanalının sahibi canlı yayın başlattığı an Youtube tarafından bu canlı yayının engellendiğini ve Youtube tarafından bir ihtar geldiğini ifade ediyor. Chico Crypto adlı bir kanal ise "Bil bakalım yine kim engellendi?" şeklinde bir tweet atarak engellenen ve ihtar gelen videoların görüntülerini de tweet üzerinden paylaştı.

Kripto Sözlük olarak bizim kanalımızda herhangi bir içeriğin kaldırılması gerçeklemiş olmasa da, bizleri Youtube dışında da takip etmeye davet ediyoruz. Aşağıdaki linklerden bizleri takip edebilirsiniz!

Kripto Sözlük Telegram:
https://t.me/KriptoSozlukTV
https://t.me/KriptoSozlukTVPiyasaMuhabbeti

https://t.me/KriptoSozlukTVHaber
Twitter: https://twitter.com/KriptoSozlukTV
Twitter (Eren Caner): https://twitter.com/ErenCaner
Facebook: https://www.facebook.com/KriptoSozlukTV
Mail Aboneliği: https://www.kriptosozluktv.com/p/mail-aboneligi.html
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version