Ethereum İstanbul Hard Fork'una Destek!

Ethereum Istanbul Hard Fork'una Borsalardan Destek!
Dünyanın en büyük altcoini Ethereum (ETH) dün başarılı bir şekilde hard fork gerçekleştirdi. İstanbul güncellemesiyle gelen 6 geliştirme protokolü yürürlüğe girdi.

İstanbul Hard Fork'una Destek Yağmuru!

Güncellemeye 1-2 gün kala ağ tarafından hala yeterli sayıda güncellemeye ulaşamayan Ethereum, bu olumsuz duruma rağmen kripto para borsalarından epey olumlu bir yaklaşım aldı. Dünyaca ünlü kripto para borsası olan Binance, Ethereum Hard Fork’u için desteğini iletti.Binance'ın yanı sıra Coinbase'de benzer bir açıklamada bulunarak desteğini iletti.
Diğer bir kripto para borsası olan Kraken‘in yanı sıra, Justin Sun tarafından satın alım işlemleri ile gündeme gelen Poloniex de Ethereum hard fork’unu desteklediğini açıkladı ve yeni versiyonu dikkatle takip edeceklerini belirtti.
Ethereum İstanbul Hard Fork'una dünyaca ünlü kripto para borsaları tarafından destek görmesi kullanıcı varlıkları ve ağın devamlılığının sağlanması açısından oldukça önemli bir gelişme olarak görülüyor. Tüm bunlara dayanarak Ethereum'un bu testi başarılı bir şekilde geçtiğini söyleyebiliriz.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version