Bütün İnkarlara Rağmen Tron'un Kurucusu Sun, Poloniex'e Yatırımını Kabul Etti!


Dünyada popüler Kripto Paralardan olan Tron yani TRX'in kurucusu olan Justin Sun, Poloniex'i kısa süre önce Fintech firması Circle'dan edindiği yatırımcı grubunun bir parçası olduğunu ve başlangıçta katılımını reddettiğini belirtti.
Salı günü Twitter üzerinden canlı yayınlanan ortak bir Tron-Poloniex etkinlikte konuşan Sun, Tron'un borsadaki birkaç yatırımcı arasında olduğunu ancak borsa şirketinden bağımsız olarak işletildiğini söyledi.
2014 yılının Ocak ayında kurulan Poloniex, Circle tarafından 2018 yılının başlarında 400 milyon dolara satın alındıBir zamanlar döviz işlemlerinin yüzde 50'sinden fazlasını yöneten şirket, son zamanlarda düzenli olarak azalan bir hacim gördü. Son dağılımdan önce Poloniex'in döviz piyasasının yüzde 1'den az bir payı vardı.
Tron'un kurucusu Justin Sun;  "Poloniex, kripto para sektöründe Dünyadaki en büyük borsalardan biri" dedi. "Bu değişimin büyüyeceğini düşünüyorum ve bu sebeple daha fazla inisiyatif almak için Poloniex ile işbirliği yapıyoruz." şeklinde sözlerine devam etti.
Justin Sun, bu girişimlerin Poloniex'teki Tron - TRX jetonlarını ve platformdaki kullanıcılar için USDT ve TRX20'nin önümüzdeki birkaç hafta içinde listeleyeceğini söyledi.
Sun, Tron'un ticaret konusunda Poloniex ile de işbirliği yapacağını söylerken girişim veya diğer işbirliği alanları hakkında daha fazla bilgi vermeyi de reddetti.

Sun ayrıca Poloniex'in Çinli kripto yatırımcılarını etkileme stratejisini açıkladı. Çinli kullanıcılar, hala Poloniex'e yönlendiren yeni bir pwang.com etki alanıyla giriş yapabilecekler ve borsada ayrıca Müşterinin Bilgi Edinme düzenleyici amaçlarına yönelik Çin hükümeti kimlikleri de kabul edilmekte.
Poloniex geçen ay Circle'dan Polo Digital Assets adlı yeni bir şirkete dönüşmeyi planladığını duyurmuştu. Poloniex Şirketi, yeni sahiplerinin 100 milyon ABD Dolarından fazla harcamayı ve Amerika Birleşik Devletleri'nden küresel pazara kaymayı planladıklarını da belirtti.
Poloniex'e yatırım yaptığını inkar eden Tron'un kurucusu Justin Sun aynı gün de Twitter'dan takipçilerine şunları söyledi: Hiçbir şey satın almıyorum.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version