Dünyaca Ünlü Analist Bitcoin’de Bu Seviyeyi Öngördü 🔥🔥🔥

Dünyaca Ünlü Analist Bitcoin’de Bu Seviyeyi Öngördü
Dünyanın en büyük kripto parası olan Bitcoin (BTC)'nin fiyatı şu anda 7.210 USD civarında tutuluyor, ancak analistler Bitcoin'in fiyatının daha yüksek seviyelere çıkacağını vurguluyor.

Bitcoin (BTC) bir süredir yatay bir şekilde işlem görüyor ve Bloomberg dahil birçok uzman, kısa vadede BTC fiyatının çok önemli bir artış göstermeyeceğini ifade ediyorlar. Kripto para topluluğunun tüm umutları, Mayıs 2020'deki Bitcoin Halving etkinliğine odaklanıyor.

Bitcoin'in Fiyatı Artacak mı?

Kripto para analistlerinden olan @CryptoMichNL, Bitcoin (BTC) sondajının güncel davranışını tespit ediyor. Bitcoin 7.000 dolar seviyesine düşmeden mevcut pozisyonda kalmayı başarırsa eğer fiyatın yayınladığı grafikten de net bir şekilde anlaşılacağı üzere 7.700 dolar alanına doğru yükselmeye başlayabileceğini ifade ediyor.

Ancak, ayıların üstün gelmesi halinde, Bitcoin'in fiyatının 6.900 - 7.000 USD civarına da düşebileceği ifade ediliyor.

Ayrıca analist, daha önce neredeyse hızlı bir şekilde %300 oranında değer kazandıktan sonra %70 oranında düşen MATIC'in fiyatı hakkında olumlu bir yorumda da bulundu.

Grafiğe göre, Bitcoin fiyatı Şubat ve Mart ayları arasında 9.700 USD alanına girmeli ve Mayıs ayındaki halving etkinliği geçildikten sonra 9.000 USD alanından 7.400 USD alanına düşmesi muhtemel görünüyor ifadelerinde bulundu.

MATIC'in Fiyatının Düşmesinin Sebebi

@CryptoMichNL düşüşünün sebebi MATIC'in düşük likidite olduğuna inanıyor ve daha önceki bir tweet'inde Binance'ın üzerinde marj işleminin başlamaması gerektiğini belirtiyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version