Bu NFT Koleksiyonlarına Olan İlgi Diğerlerine Göre Daha Fazla! İşte En Çok Satışı Yapılan NFT'ler!

coingecko nft

Kriptosozluktv.comKripto Sözlük olarak sizlere 22 Mart 2022'de son 24 saatte satış hacmine göre en yüksek orana sahip olan NFT koleksiyonlarını sıraladık. "NFT Nedir" sorusuna cevap arıyorsanız yazımıza bakabilirsiniz.

Son 24 saatte satış hacmine göre en yüksek orana sahip olan NFT koleksiyonları sıralamasına baktığımızda 1. sırada 14.186.474 dolarlık satışla Meebits geliyor. 7.166.058 dolarla Bored Ape Yacht Club 2. sırada gelirken onu ise 3. sırada ise 4.754.863 dolar ile Mutant Ape Yacht Club koleksiyonu geliyor. Sıralama ise şu şekilde ilerliyor: MURI, Word Of WomanCrabadaAzukiArt BlocksCrypto PunksBored Ape Kennel Club.

en çok satılan nft koleksiyonları

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version