Bitcoin Analizine Göre Bu Seviyelere Çok Dikkat! BTC, ETH, AVAX ve XRP Analizleri

icrypex
ICRYPEX kripto para borsası uzmanlarının hazırladığı 25 Ocak 2022 tarihli Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Chainlink (LINK), Basic Attention Token (BAT), Avalanche (AVAX) analizlerini Kripto Sözlük izleyicileri ve okuyucuları için paylaşıyoruz.

BAT, LTC, LINK ve günlük kripto para analizleri için, ICRYPEX'in kripto para analiz sayfasına bakabilirsiniz.

Bitcoin Analizi
btc analizi

ICRYPEX'in günlük analizinde Bitcoin
Sabah saatlerinde yaklaşık yüzde 0,90 oranında değer kaybeden Bitcoin 36.368 $ seviyesinde fiyatlanıyor. Bitcoin Madencilik Konseyi (BMC), yakın zamanda Bitcoin madenciliğinin sürdürülebilir güç kullanımını nasıl istikrarlı bir şekilde benimsediğini vurgulayan dördüncü çeyrek anketinin sonuçlarını açıkladı. En son 4. çeyrek anket raporuna göre, Bitcoin madenciliği için yenilenebilir kaynaklar kullanan küresel Bitcoin madencilik endüstrisinin yüzdesi kayda değer oranda yükseldi.

BTC/USDT paritesini teknik anlamda incelediğimizde BTC'de 10 Kasım itibarıyla var olan alçalan trendin altında fiyat hareketi devam ediyor. 20 Ocak tarihinde bu alçalan trendinden gördüğü direnç ile tekrar düşüş hareketine başlayan BTC'de sert satışlarla birlikte dün gün içi 33.000 $ seviyesinin altına gerileyen BTC, bulduğu kuvvetli destek ile gün içi kayıplarının tamamını sildi ve günü 36.693 $ seviyesinde kapatarak yaklaşık yüzde 1,10'luk getiri sağladı. RSI'da 4 saatlik pozitif uyuşmazlık sinyali ile başlayan bu yükseliş alçalan trendin son bulması için yeterli değil.

Dirençler:
37.994 / 39.987 / 42.482

Destekler:
33.506 / 31.011 / 29.018

Ethereum Analizi
eth analizi
Ethereum Analizi
Sabah saatlerinde yaklaşık yüzde 1,20 oranında değer kaybeden Ethereum 2410 $ seviyesinde fiyatlanıyor. Santiment on-chain analiz şirketine göre, fiyatı 2.300 doların altına gerileyen ETH’de, borsa dışı en büyük balinaların Ethereum varlıklarının artmaya devam ettiği belirtildi. Balina cüzdanlarında bulunan ETH sayısında yeni bir rekora ulaşıldı.

ETH/USDT paritesini teknik anlamda incelediğimizde 2985 dolarda bulunan destek seviyesinin aşağı yönlü kırılmasıyla beraber sert düşüşler yaşayan ETH'de dün 2200 $ seviyesinin altına kadar düşüş yaşandı. Bu seviyede RSI'dan gelen pozitif uyuşmazlık ile birlikte bir miktar yükselen ETH, gün içi kayıplarının büyük bir kısmını sildi. Henüz düşüşün son bulduğunu söylemek için erken olsa da uzun süredir var olan alçalan trendin rahatlama yükselişi olarak değerlendirebiliriz.

Dirençler:
2517 / 2657 / 2835

Destekler:
1882 / 2022 / 2200

AVAX Analizi
avax analizi

Sabah saatlerinde yaklaşık yüzde 1,10 oranında değer kaybeden AVAX 62,29 $ seviyelerinde fiyatlanıyor. AVAX/USDT paritesini teknik anlamda incelediğimizde geçtiğimiz hafta kuvvetli destek seviyesi olan 79,80 dolar seviyesini aşağı yönlü kıran AVAX'ta bu kırılımla beraber sert düşüşler yaşandı. Hafta sonu ve dün grafik üzerinde mavi ile işaretli destek bölgesine doğru düşüş yaşayan AVAX, dün bu bölgeden bulduğu destek ile gün içi kayıpların büyük bir bölümünü sildi. Bu sabah güne hafif negatif başlayan AVAX için günlük periyotta dönüş sinyali söz konusu değil. Mavi bölge kaybedilmediği sürece aşağı yönlü fiyat hareketi yerini kısa vadeli yatay piyasaya bırakacaktır.

Dirençler:
66,14 / 69,75 / 75,25

Destekler:
47,92 / 51,53 / 57,03

XRP Analizi
ripple analizi
Sabah saatlerinde yaklaşık yüzde 2,00 oranında değer kaybeden Ripple 0,5990 $ seviyelerinde fiyatlanmaktadır. XRP/USDT paritesini teknik anlamda ele aldığımızda 10 Kasım itibarıyla var olan alçalan trendinin altında fiyat hareketine devam eden XRP, geçtiğimiz hafta 0,7121 dolar seviyesinde bulunan desteğini aşağı yönlü ortalamanın üzerinde bir işlem hacmi ile kırdı. Bu kırılımla beraber geçtiğimiz hafta günlük bültende de belirttiğimiz gibi XRP'nin 0,5182 - 0,7121 aralığında fiyat hareketine başladı. Dün grafik üzerinde de mavi ile işaretlediğimiz destek bölgesine iğne atan XRP'de bu bölgenin talep bölgesi olduğu görülüyor.

Dirençler:
0,6247 / 0,6553 / 0,6902

Destekler:
0,4937 / 0,5243 / 0,5592

BAT, LINK, LTC ve günlük kripto para analizleri için, ICRYPEX'in kripto para analiz sayfasına bakabilirsiniz.

Kripto para analizi için ICRYPEX'e teşekkür ederiz.


Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version