Son Bir Yılda %3097 Yükselen SAND Nedir? SAND Nasıl Alınır?

sand nedir sand nasıl alınır

SAND'ın geçtiğimiz dönemlerde yükselişine tanık olduktan sonra popülerliği gün geçtikçe artmaya başladı. Bu yazımızda son 1 yılda CoinGecko verilerine göre %3097 artış gösteren "Sand Nedir" "Sand Nasıl Alınır" gibi sorularınızı yanıtlayacağız. Burada yazan bilgiler kripto para borsası ICRYPEX'in web sitesinden alınmıştır.

ICRYPEX üyelik:

Sandbox (SAND) Nedir?

Sandbox, merkezî olmayan blockchain teknolojisini, DeFi'yı ve NFT'leri tamamen bir 3D platformda bir araya getiren Ethereum tabanlı bir blok zincire sahip sanal oyundur. SAND ise Sandbox ekosistemine bağlı çalışan bir utility token’dır. SAND Coin ile kullanıcılar kendi avatarlarını özelleştirebilir, Sandbox ekosisteminde arazi satın alabilir ve istedikleri yapıyı inşa edebilir.

Sandbox (SAND) Ne İşe Yarar?

SAND, Sandbox platformunun önemli bir parçasıdır. Sandbox, kullanıcıların Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiş bir ERC-20 utility token olan SAND Coin’i kullanarak kendi sanal evrenlerini oluşturmalarını ve bu evrende gerçekleştirdikleri eylemlerden para kazanmalarını sağlamayı amaçlamaktadır.

  • SAND Coin ile kullanıcılar DAO yapısı aracılığıyla yönetim kararlarında söz hakkına sahip olabilir.
  • Oyuncu olarak kendi NFT’lerini yapabilir ve satışa çıkabilirler.
  • Sanal evren bünyesinde ekipman ve yapı malzemeleri satın alabilirler.
  • Kendilerine ait avatarlarını istedikleri gibi özelleştirebilirler.
  • Sandbox Marketplace içerisinde SAND Coin’i kullanarak trade yapabilirler.
  • Pasif gelir amacıyla likidite ve staking madenciliği yapabilirler.
Sandbox (SAND) Nasıl Kullanılır?

Sandbox, Ethereum tabanlı bir blok zincirine sahip sanal bir oyun olarak Ethereum blok zinciri akıllı sözleşmeleri destekler. Ethereum tabanlı bir blok zinciri sağlam ve güvenlidir, yaygın olarak kullanılmaktadır.

SAND işlemleri küçük gaz ücretlerine tabidir. Bu nedenle The Sandbox Metaverse’inde sanal evreninizi kurabilmek için cüzdanınızda yalnızca SAND Coin’in yanında Ether de bulundurmalısınız.

Sandbox (SAND) Nasıl Alınır?

Geçtiğimiz birkaç gün içerisinde kripto para borsası ICRYPEX, SAND'ı listelediğini duyurdu. Kendi araştırmalarınız sonucu Sandbox alıp satmak isterseniz ICRYPEX'i tercih edebilirsiniz. Düşük komisyon, 7/24  ilgili çağrı merkezi gibi birçok borsada olmayan imkanı sunarak kendini bir adım öne çıkaran kripto para borsası ICRYPEX'te, banka transferi ile Bitcoin, Ethereum, SAND, MANA, SHIB, XRP, LTC, AVAX, DOT, BAT ve daha birçok kripto paraların alım satımını gerçekleştirebilirisiniz.

Icrypex web:
Icrypex Twitter:
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version